Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#305431 Csilla76 Előzmény: #305429

ez az sp rohadtul sunyít, a nyitón van. persze a hati is akörül, a tegnapi záró körül..hát ez akkora spekuláció, mindenki szívni fog.:-(

na, akkor erre a pf cikk is ráerősít..vajon megerősíti-e a lokális csúcsot?

#305427 Margaretta Előzmény: #305411

Jól néznék ki, ha utólag rajzolgatnék vonalakat :) Minek csapnám be saját magamat? :)

Az előbbi hati grafikonoknál az ékem már megvolt a lefele kitörés előtt is. A számokat oda írom, mikor kiszámoltam. Pl. a 15 percesen a 23160-at akkor írtam oda, mikor 23450 volt.

Re: jk

#305424 Zabás Előzmény: #305419

MOL topikba betettem egy képet szerintem magáért beszél, Kár, hogy nem jöttek le értem :( Hatiba is betettem a OTP réstöltésének meg a MOL 20800-érintésének megfelelően 300 KT-ra egy vételi megbízást. 23K környékére /még mindig bent vana megbízás, de MOLT 21K megfogták pár ezer darabbal :(

#305415 BudFox Előzmény: #305408

a lényeg hogy legyen mire fogni bármit..az emelkedést éppen olyan jól meg tudják magyarázni, mint az esést...csak előre nem látnak semmit se.

#305411 Hathor Előzmény: #305308

Köszi, örömmel veszem a képeket.

Sikerült megnéznem a képeket, és valóban vannak olyan jelek, mint amit rajzoltál.

Szólj nyugodtan, ha látsz ilyeneket. Sok háromszögeléseket is felrajzolgatsz, azt is betehetsz, ha látsz ilyeneket menet közben, nem visszafele nézve.

#305408 pepe01 Előzmény: #305398

Erről az áprilisi események jutnak eszembe .

A választások után volt a zutty !

#305398 BudFox Előzmény: #305365

Múlt héten beszélgettem brókerrel....aztmondja hogy az SP ha leminősít, akkor is megvárja a választásokat..és csak Október elején, közepén fog leminősíteni minket ha akar...

de elléggé fel van húzva az IMF is hazánkra, mert összerúgtuk velük a port, és meglehet hogy úgy akarnak most nekünk keresztbe tenni hogy bemószerolnak minket az SP -nél...minket meg leminősítenek...

Akkor elég dúrva lesz a helyzet a bróker szerint..mert sok befektetési alap nem tehet más, csak azt hogy eladnak papírokat...

Én ezért nem longolok már itt semmit sem....odakinnt csak gondolnak egyet aztán nézegethetünk

#305389 kerikoma Előzmény: #305365

Én is egész napra 500 fölé gondoltam... annyira rizikónak érzem a short tartás, nem tudom miért. A 750-es stopom is lejjebb hoztam vagy 200 pontot. Aztán lesz ami lesz....

#305365 Hathor Előzmény: #305351

Bevallom ma nem számítottam 23.3xxas hatira, furcsálom, de ez van.

Valójában teljesen mindegy mit csinál, minden benne van a pakliban, kereskedje, aki tudja.

#305351 Lovax Előzmény: #305338

Igy van, az OTP kitores elottinek/alattinak tunik, Ricsi ugyan savteton, MOL-bol meg kiallt a sztori de ha odakint mego"rulnek, felhuzhatjak ezeket is.

Es megy a forint meg az allampapirok is, ami nem kifejezetten a bukta indikatora.

Meg a hatiban a 20, 50 es 200 napos mozgo atlag is pont alattunk van.

Akarmerre is indulunk, az nagy lesz es gyors.

Kerdes hogy a lo melyik vege fele mutat az arcunk.

#305348 big-ebuy Előzmény: #305347

sztem itt max usa ma 200,bux meg követi...épp nézem 4h jó trédelni többin megszivatják embert,áll forgással..nincs trend még semerre oldalazunk és armagedon még késik ..sztem is..elliott 4.pontja jön le hetesen kicsibe,kis armagedon lesz

sztem..eddig ezt várom..de ma még lehet 1 felrántás

#305347 Hathor Előzmény: #305341

lehet..

én is nehezen tudom kezelni a helyzetet, így nem is álmodozom poziról, illetve talán csak pont gondolatban van, sok érv van minden mellett. Nem könnyű kitalálni mi lesz, de nem tünik úgy a világ, mintha armageddon jönne, lehet ez a csel benne.

FED ezért mozdíthat valamit. 24K fölött észreveszzük, hogy fel, 22500alatt meg, hogy le.

#305345 big-ebuy Előzmény: #305341

erőlködnek itt még váratlan 1x bummm,derült égből

mint minden csúcson általába,előtte hiper jókedv 1 hétig minimum,kihúzásokkal

#305341 big-ebuy Előzmény: #305338

itt ta má kuka,pszihó,mikor borítják.long max 30min-meg 1h son van többi short

ebből ta-val semmi

bux se megy2napja,ha akkora bull,utolsó rúgások-szopatások szvsz..szokás szt

#305338 Hathor Előzmény: #305327

Akkor talán érdemes megvárni a holnap reggelt a reakciókkal (pozi nélkül). Nyugat alapján felfele áll nekem, meg OTP-ből is kinézném nyugattal együtt.

Meg TA alapján is

Minden esetre a mai hírek befolyásolják majd a piacot

Durva ez a 300as KT, nem lehet ezzel mit kezdeni