én 3-om ilyenen voltam,mind szar volt,bígernek is a pf-es 2h netes izéje..előttem nyert 15000dollárt:)de nem mondott semmit ami értékadó,volument meg donchiant néz,támasz-ellenállás
én 3-om ilyenen voltam,mind szar volt,bígernek is a pf-es 2h netes izéje..előttem nyert 15000dollárt:)de nem mondott semmit ami értékadó,volument meg donchiant néz,támasz-ellenállás
felvettem a ichimiku vagy mit meg a cycleyt...elég jók day tradnél eddig..ma van a nagy tréder nap:)
nem verjük el őket bukásba:)???rosz vicc tom,4év múlva visszatérünk,bukó nyerőre változtatva:)
benne lehet utolsó csúcs....
én is ilyesmit várok
b verzió ..ko:)
Van eleg sok shortom, napok ota epitgetem, erosen gondolkodom hogy felezek.
most meg kb nullaban ki tudnek szallni. Ne'mileg tartok tole, hogy mai hirekre lesz egy nagy rali + shortzaras a szokasos ertelmetlen fajtabol, csak hogy fajjon.
Ez innen olyan mint a rulett. Fekete v piros?
ez a sunnyogás itt,a bux 2 napja nem megy fel,helyes:)
vmit vár, a bux is,no nem vmi összeomlást kicsibe
vacakolnak a gépeim, nem jönnek be mostanában a képek, vagy az 1/3a :(
Majd újra indítom hátha..
futik csöpögnek mióta mondtam :) bár elég gyenge, de többre nem is számítottam egyelőre
Addig szenvednek ezek ott Miskolcon, míg bepipulok és viszem a hitachi ipari fúrómat és lefúrok nekik egy tuti helyen :)
Zavaró lehet, hogy nálam a fel-gyertya piros, a le pedig fekete. 2004 óta már így szoktam meg...
Itt az oti is
egyenlőre Pannnyban utazok 885-ös stoppal 902-ön megvéve! első célár 960 ott pakk felezés, de ha kitör eredeti pakk duplázása lesz 1000-ig, utána meg 4X-és 1200-ig!
Várj a bilit ki kell vinnem :)
Na, most mennem kell, megpróbálok indire hazaérni, bár mostanában nem nagyon megy, mindig van valami dolgom.
MOLt 20800--nál érdemes lesz figyelni, ha törik 20K alá fog menni.
Te mindig tartod a shortokat:)
Már 22K-nál gondolkoztál, hogy dobod, és azóta is megvan:)
Mondjuk, szerintem is van benne fantázia, azért van nekem is. A MOL mehetne még le egy ezrest, hogy az a short is hozzon valamit.
én is tartom a shortokat...de nagyon nem akar már elindulni a 18.000 irányába...mintha az lenne a természetes hogy itt vagyunk.
Amíg Mollyle ,Oti fel addig nagy baj nem lehet :D
Sztem nagy sunyiság készül usákiában,ez a ma esti dumaszínház megkavarhat eztazt.