Eddig csak 120 pontot mentünk fel a tegnapi USA -ra , szóval nagyon erőtlen egyelőre ez a felhúzás....várom hogy mikor ejtik be megint.
Eddig csak 120 pontot mentünk fel a tegnapi USA -ra , szóval nagyon erőtlen egyelőre ez a felhúzás....várom hogy mikor ejtik be megint.
Mi pedig az első órához képest korrekt forgalommal nem csinálunk semmit,nem értem én ezt, kitöretni még sikerült,amerókának sikerült,túl egyszerűnek tűnik ezt most kinn...és futikat most is húzzák.
Ha a múlt heti Molly pletykát sikerült volna áthozni erre a hétre akkor már szállnánk mint a győzelmi zászló...
ennek most örülök. eco-t figyelem most , de nem kaptam, pedig egy hete benn állok a könyvben
Mollyval szépen kompenzálják Oti emelkedést...
Egyelőre nem érzem magam kényelmetlenül a short bővítés miatt. Balázs rajza után meg végképp nem. Tegnap USA elszállt, mi erre nem örömködünk. Egyszer csak bejön :o)
Nagyon sokszor nem érhető el a stocky sajna:( Lejjebb hoztam a stopomat
Ma várható adatok:
GB 10:30 Az államháztartás hiánya, aug, előző: 3,2 mrd GBP, várt: 12,2 mrd GBP
EU 11:00 Írországi állampapír aukciók 1,5 milliárd EUR értékben
EU 11:00 ECB 7 napos refinanszírozási tenderének eredménye
CA 13:00 Kanadai infláció (CPI), hó/hó, aug, előző: 0,5%, várt: 0,0%
CA 13:00 Kanadai maginfláció, hó/hó, aug, előző: -0,1%, várt: 0,2%
US 14:30 Megkezdett házépítések száma, aug, előző: 546 ezer, várt: 550 ezer
US 14:30 Kiadott építési engedélyek száma, aug, előző: 559 ezer, várt: 560 ezer
US 20:15 Fed kamatdöntés bejelentése, szept, jelenleg: 0,25%, várt: 0,25%
Szia!
Budfox-nak kicsit hasonó az avatarja....láttad?
milyen fel?.. pl 1500ról ment otp 7300ig..mostanában volt 4750.. meg olt a -36%om..én -30-40% esést vártam a nagy fehértől számítva....
nagy a fenét,lenyomják megint jót kaszálnak ill vissza akkora up lesz,előtte beverik jön a bika véglek,minden hülye rv-fog venni:) ..itt csak erőszakolják fel a semmire.....jó kis tartalék képződik a bankoknak ebből...aztán szarnak rá,indulhat a reál gazdaság is fel ....sok a pénz a rendszerbe nyomtatva..japán 2 lesz?????kizárt
én mondtam anno.. a válság mesterséges volt..ezért lesz obszejd W egy rövidebb visszaeséssel.. ez most meg is volt.. OTP-t is látszik gyüjtik sávközépen..
nagy trauma volt a világgazdaságnak ez a válságféleség.. ha innen visszamenne csak nagyon lassan épülne visszaa piac.. ez nem lehet..ráadásul itt apolitika.. obama a megváltó nem tévedhet..ha azt mondja ment akkor az ment..bankot bálnát világot mindent.. mint bruce willis
Nem értem mitől szárnyalnánk holnap , a mai nap sem úgy mozogtunk mint a többi index.
mind ha 1 kicsit kegyvesztettek lennénk!
Bár a forgalom alacsony volt !
Görögök sem szárnyalnak !
egy hír pl: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=138742&is=1
és minden guru még várha a 2. felvvonást:)
munkanélküliség áll,nő....reál gazdaság áll,hitel állomány adósodik pfff...hííí itt a vége...POFÁTLANOK:),:(
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=459020&place=
ha átmegy s&p az 1150en akkor bármi lehet..azért szokta fogni..
hírek elött lemegyünk kicsit..tán