messze még a reggel, addigra a futik csodákra képesek, ilyen emelkedést ilyen forgalom mellet könnyen hazavághatnak a ferde szeműek! :)
messze még a reggel, addigra a futik csodákra képesek, ilyen emelkedést ilyen forgalom mellet könnyen hazavághatnak a ferde szeműek! :)
Hát igen... Láttam, hogy 200-megfogja, de nem mertem shortból longba váltani, pedig megfordult a kicsi agyamba... Bakker, holnap cummancs lesz, mert ismét nem mertem váltatni.... Vissza kell állni a swingről a Dt-re... Vagy vissza kellett volna...
szcsére kitettem kis shortot 265ön:)
viszont kint ég a számlám ejjj
remélem nem, mert ha extrém magas nyitó lesz, szerintem sokan realizálni fognak inkább, velem együtt! Viszont, ha 1% puszban nyitunk, akkor nyugodtan lehet bővíteni a longokat
hűha,ebből holnap reppencs lesz mol,otp vezetésével,főleg mol
A nap végén elfelejtették nálunk megnyomni a BUY gombot, így mindkét irány mellett szól vmi. Remélem, holnap Pannergyt repítenek, nem MOL, OTP párost. :)
Itt vagyok HElló :DD
MA Ausztriában voltunk.....azért nem voltam. egész múlt héten meg én irányítottam a cukrász üzemben ezért nem volt időm...
Te jó ég..mit művel USA 16:00 óra óta ? mire föl emelkednek ezek ? aztmondták keddig nem lesz semmi érdekes....
Mi meg megint nem bírunk esni akkorát ? nevetséges...
holnap akkor a GAP is lehet, ha USA így folytatja a mai napot, hogy bővíteni is tudod majd a longokat!
Én 320-on kezdtem el venni 600 felett bővítek és utána 24K fölött!
Megjöttek a nagyfiúk, mindjárt visszarángatják nyitóra. Aztakúúúrva!
én sem vágom, hogy mi lesz itt, de nagy szopatás megy az tuti!!
én sem vágom, hogy mi lesz itt, de nagy szopatás megy az tuti!!
volt bent 300-on egy 350 darabos vevő, hamar kivette! Szarházi beszari, gennyláda!
bővítettem a shortot. mire ez a nagy kt, nem tudom, nincs akkora öröm sztem sem, hogy oka lenne rá
Megint bevették a viagrát :-) De mi nem nagyon ugrálunk felfelé, csak egy kicsit.
Mi van BudFox-szal, rég volt itt...