Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hírbontó

Re: nincs cím

#306011 Ricsi Előzmény: #306002

A fegyvert nem csak kipróbálni kell, hanem ellövöldözni rengeteg golyót. Mert akkor lehet újat gyártani...

#306002 matgab Előzmény: #305812

Nem tetszik ez nekem...

http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=459228&place=

Ugynaúgy vagyunk, mint 1930 körül.

Gazdasági válság, lokális háborúk, fellendülés fegyverkezéssel, és a végén világháború.

Ha egy kormány fegyvereket gyárt, akkor nem tud ellenállni soha sem a kísértésnek, hogy ki ne próbálja őket.

Ha 1 nagyhatalom fegyverkezik, akkor ott lokális háborúk lesznek. Ha 2 vagy több, akkor ott világháború.

Amelyik filmben megjelenik egy pisztoly, az el is fog sülni...

#305020 KawaBazsy Előzmény: #305016

Csak érdemes megnézni a visegrádi országokat, vmiért mi kullogunk a legvégén. S nekem az is feltűnő, h igazi fejlődés jobboldali kormányok alatt van..

#305016 Zabás Előzmény: #305013

1szerű a Lengyel Összetartásban!

Ott a választások után nem foglalkoznak azzal, hogy k milyen oldali, hanem elfogadja a másikat, ugyan úgy beszélgetnek, összetartanak stb...

Ez ami nálunk hiányzik!

Ezt csak azért tudom, mert van egy lengyel nő akinek a házát áruljuk Budakalászon.

Nézz körbe, hogy itthon meg mi van!! :(((

Re: Hol járunk most 3000-ért?

#303786 matgab Előzmény: #303670

Háború lesz, az biztos, tavaly azt mondtam, hogy szerintem max 7-10 éven belül.

Addig élvezzük ki az életet!

Kapcsolódó hír: az USA minden eddiginél nagyobb mértékű 60 milliárd USD értékű hadiszállítási szerződést kötött Szaud Arábiával...

Re: Hol járunk most 3000-ért?

#303670 GáborGábor Előzmény: #303650

Visszarendeződés?

Háború ...

Látok egy szép, ha nem is teljesen fehér de döntően afféle falat. Kezemben ecset, rajta festék. Fekete.

Nem vagyok biztos mi lesz a végére, bizonnyal nem bika, de szarva van ...

#303583 matgab Előzmény: #289231

Hát így azt mondanám a tények ismeretében, hogy Peter Eliade a 419 hetes beazonosított cikluselméletével elmehet a ..csába...

Sőt gyakorlatilag az összes világvégeváró istencsászár guru...

matgab indított egy BUX shortot és soha nem látott bull van azóta is a tőzséken...