Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mai italajánlatunk

Re: Kedves Fórumtársak!

#304904 Csokigyáros Előzmény: #304903

+50%-on kiszállok belőle, mint a tőzsdén.. :)

érdekel egy pár üveg 1500-ért??? 1999-es 5 puttonyos aszú (még ennek is min. a dupláját éri)

Re: nincs cím

#304902 Csokigyáros Előzmény: #304901

köszi, egészségedre...

nekem este 6-tól be van fűtve a szauna, hideg dézsa... és egy jó, könnyű villányi portugesier... mellé szőlő, dió, alma és sajtok...előtte egy gönczi különlegesség... meggyes-kajszi pálinka... finom :)

nekem ez jutott vasárnap esti programnak :) minden vasárnap... :)

#304900 Csokigyáros Előzmény: #241218

meglehetősen fiatal lehetsz és/vagy nő... :)

édes bor az nem lehet jó... kivéve a desszert borokat (pl.aszú)...

nem az alkoholért kell inni a bort, hanem a zamatáért, az ízéért...

vannak nagyon jó hazai borok...

Pálinkából: 1. Agárdi e…

#304898 Csokigyáros

Pálinkából:

1. Agárdi erdei meggy

2. Agárdi birs

3. Agárdi kökény

Borból nálam az első hár…

#304897 Csokigyáros

Borból nálam az első három:

1. Gere Attila Kopár 2003

2. St.Andrea Áldás 2003

3. Homonna Édes hármas 2003

egy hazait is kellett írnom :)

#304894 Csokigyáros Előzmény: #304891

Óvatosan, mert könnyen kiüt.. :)

lesz egy pár palackkal 5 puttonyos aszúm, mert mással nem tud fizetni a partner..

de 1000 ft-tal beszámítom neki... :))))

utána én is rászorulok néha majd... :)

#304891 Balázs István Előzmény: #296343

Skotchot bizonyos erdei állat megjelenése óta nem bírom meginni. Ma ebéd után került elő egy palack tinédzser korú tokaji aszú, öt puttonyos, innen felfelé már bizony igaz a mondás: " A királyok bora, a borok királya." Hát most ezt kortyolgatom nagy élvezettel az egészségetekre, cimborák! :)

#296343 Fornit Előzmény: #296237

Én a whiskyket alapból nem szeretem, esetelg JD & Ginger ale 2 cikk belenyomott naranccsal.

Laphroaig-ot kóstolta vki? Nagyon durva íze van, nem az a megszokott még single malt ban sem.

#296237 Ozzy_ Előzmény: #296167

Hát én a scotch-ra esküszöm, ha már whiskey.

Egyébként meg amit lehet helyből szerzek be.

Soproni sör. Nyúli fehérbor, Soproni kékfrankos vörösbor, később pannonhalmi pálinkák ( most Fütyülős ) stb.

Ezt még az angoloktól tanultam, hogy nem csak az országot, hanem azon belül a megyét támogassuk. Még max fél év (banktól függ) és egy gazdag GY-M-S Megyei választékom lesz az itt beszerezhető italokból.

#296167 Ibiza Előzmény: #241218

kedvenc a kékcimkés extradry hungária..nem ittam jobbat..szép ízletes..pajkos a pohárban.. pedig végigittam pár világmárkát...

csak megjegyzem eperrel a pezsgő nekem majomkodás..nem szeretik egymást..a szőlővel viszont nagyon passzol..

viszkiből a Tullamor dew és J&B.meg néha egy-egy számomra névtelen ír agyag..

borok ritkán inkább a kajákhoz.. villányi vagy olasz könnyű bor..néha zöldszilváni vagy olaszrízling freccs..fele-felében..

sör..világosból csak gösser hébe-hóba meg dreher bak

#241239 Kissherceg Előzmény: #241236

Én csak olyat ismerek, aki 17évesen elkezdett inni 22évesen üveg vodkát húzóra, manapság meg szinten tartás, heti 4berúgással :))

de nem kezdesz el inni olcsóbb is :)

#241236 Wall street Előzmény: #241223

Én is megyek már lassan aludni ! :)

De olyan is van, aki 19 éves korától kezdve, elkezdi kiélni magát hogy minden hétvégén összeülnek szórakozni és tök részegre isszák magukat egészen 25 éves korig, de utána már annyira nem is hiányzik az ital, hogy rá sem bír nézni. Csak évente 1-2 alkalommal iszik valamilyen alkalomból.

#241230 banyaiz Előzmény: #241228

nagybátyám mondogatta mindig egy rendes férfi 30 éves korára 100 kiló körül van, akkoriban mosolyogtam ezen. :D