Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: nincs cím

#304851 GáborGábor Előzmény: #304842

Gondolom, neked van hited. Erős a hited valamiben ...

Megosztanád velünk, (szerinted) hörcsögökkel is, hogyan élhetünk szabadon?

Bécsben is annyiba kerül a hűtőszekrény mint itthon ...

;)

#304841 Ibiza Előzmény: #304814

Mit nem értesz?

ha vennéd a fáradságot és visszaolvasnád mire válaszoltam nem lenne bonyolult..

volt egy lakossági fórum ahol istenként szerették gyurcsányt.. 8év kormányzás után!!!.. ezek olyan emberek akik valódi kommunisták voltak..ráment az áletük.. és még mindig azt hiszik gyurcsány baloldali.. mszp és a baloldal..kicsit vicces.. én vadkapitalistább bagázst még nem láttam..

gáborgábor szeret kavarni ne ugorj be..de be is ugorhatsz.. végül is miért ne..hagy örüljön

gáborgábor mondta azok ott a lakossági fórumon (segítek, akik a lakossági fórumról készült videón láthatóak) nem szegény a kisnyugdíjasok..szerintem azok..meg pár régi munkásőr

Tehát:

8év kormányzás elqrás és böszmeség után gyurcsányban látja a megváltót az nálam megérdemli a sorsát.. mert szolgának születet..

már egyszer írtam egy példát:

még srác koromban meg akartam menteni egy hörcsögöt..a szomszéd néniét.. kirakta a kertbe az 5literes uborkás üveget ez volt a hörcsög otthona.. én félrebillentettem..és vártam a boldog menekülést..mely filmszerűen egy hálás pillantás után egy önfeledt eufórikus szabadságba rohanás lett volna..na ez elmaradt.. a hörcsök kiment az üveg széléig beleszippantott a szabadság friss levegőjébe..ééés.. visszahőkőlt.. vissza az üveg legvégébe..bosszúsan nézett rám..

#304832 KawaBazsy Előzmény: #304825

1. Ezt majd ő megmondja..

2. Azt írtam, h akkor is oda szavaznak, amikor már nyilvánvaló, h csalókra sikerül. Nekem csak egyszer lehet hazudni.

3. Az értelmes, tökös ember nem dől be pitiáner, átlátszó mézesmadzagnak. Pl én sem (1 :-).

4. Te hány éves vagy?

#304825 Balázs István Előzmény: #304818

1. Szerintem nem arra vonatkozott.

2. Arról sem ők tehetnek, hogy manipulálják őket, hanem azok, akik ezt megteszik. Mért nem őket ítéli el a közvélekedés?

3. Mutass nekem e kis hazában legalább száz tökös legényt, akit nem rövid távú önös érdekei vezérelnek. Nem tudsz ennyit mutatni szerintem. Akkor miről beszélünk?

#304824 KawaBazsy Előzmény: #304820

Ennyi pasi közt nem is csodálom.. :-) Ha lenne vmi party, ahol csupa jobbikos csaj vesz körül, tán még el is mennék! :-)))

Szép jó estét mindenkine…

#304820 Wall street

Szép jó estét mindenkinek, sziasztok :)

Hát velem ma nagyon jó dolog történt, ez inkább enyhe kifejezés ez a nagyon jó dolog, inkább csodálatos dolog történt :D és szeretném megosztani veletek :). Ma Mikófalván hivatalos volt Vona Gábor és hát tartott előadást közben Varga B Tamás szolgáltatta a zenét meg ott voltak a Kurul dobosok is, jó hangulat volt nagyon, sok fiatal, de a jobbikos ill. az Árpád-sávos zászlóból sem volt hiány :). Aztán Vona Gáborral készült közös kép rólunk, és még volt szerencsém beszélgetni Zagyva György Gyulával is ( nekem most is fülig ér a szám ) :D, és még beszélgettem Bognár Ignáccal is ( ő a Jobbik Egri alapszervezet elnöke ) nagyon kedves ember, közvetlen. Szóval nagyon jól éreztem magam :)

#304818 KawaBazsy Előzmény: #304814

Sztem a "megérdemlik" arra vonatkozott, h a nyugdíjas szavazók jórésze - bár világosan látszott az elkúrás - rövidtávú önös érdeke miatt (nyugdíjemelés) a komcsikra szavaz. Ebben az értelemben teljesen egyetértek vele, beleértve öreganyámat is.

#304816 GáborGábor Előzmény: #304813

Ilyen szempontból - részemről - ejtem a magyar államot.

Sajnálom, hogy pont nekem kell a nyugdíjasok és kis jövedelműek érdekeit képviselnem. De sok olyan ember keres meg munka szempontjából, akik nyugdíj előtt állnak vagy nincs kilátásuk semmilyen nyugellátásra de szakmailag képzettek és munkájuk elhivatottságra vall.

:(((

#304814 Balázs István Előzmény: #304812

Bocsánat. Nem vagyok én róka az Aesopus-meséből...:)

Akkor megpróbálom profilozni én. Csak egy aspektus, de szét lehetne boncolni az egész hozzászólást.

"Megérdemlik..." Az a generáció (de mellesleg egyetlen generáció sem) nem érdemelte meg az élettől (uraitól, vezetőitől, a történelemtől stb.) azt, amit kapott. Háború, nélkülözések és rengeteg munka. Mindezt szinte értelmetlenül, hisz mire megöregedett, kap egy kis alamizsnát, ha volt olyan peches, hogy megérte azt a kort, hogy nyugdíjba mehetett. Nem ők kúrták el, maradjunk ennyiben. És még lehetne ragozni az ilyen pökhendi véleményalkotást, de nem teszem. nem akarom behergelni magam.

Szevasztok!

#304813 filter Előzmény: #304809

Kapnál az államtól nyugdíjat, ha az elmúlt idők politikája nem arra ösztönözték volna a cégeket és a munkavállalókat, hogy kijátszani a törvényeket, minimálbérrel bejelentve vagy anélkül dolgoztatnak.

Csak az a probléma, hogy aki nem ismeri fel az ilyen fajta munkavállalást, az mire nyugdíjas lesz már későn fog kapálózni.

#304812 GáborGábor Előzmény: #304810

Nem vagyok varjú, akinek a szájából kiéneklik a sajtot. Tedd meg magad!

;)

Ebből éltem eddig a tőzsdén.

:)

#304809 GáborGábor Előzmény: #304797

Ezt a nem is csalódott dumát nem hiszem. Anyám nevében, aki teljesen (szélső)jobb oldali beállítottságú kisnyugdíjas, teljesen visszautasítom.

Miből látom?

Abból, ahogyan viselkednek. Ahogyan kinéznek. Amit csinálnak a bejátszáson. Elemezzem?

Én nem állok nyugdíj előtt. A magyar államtól sosem fogok kapni.

Hogy miből élsz az a te dolgod. Hogy miből fogsz, az meg pláne - az Állam részéről mindenesetre ...

Más

Frei Tamáson, meg az új életén egyszerűen besz...k ...

Ez a fickó Fridivel egy lapon és egy időben.

pl. : www.legalja.hu