Aranyos Zabás! Nem szeretném, ha bántanád a továbbiakban Lyonell-t, kérlek :)
Aranyos Zabás! Nem szeretném, ha bántanád a továbbiakban Lyonell-t, kérlek :)
ja-ja pontosan!
És az tetejét/alját soha nem kapod el, ha csak nem előre betett ordereid vannak a két végpont között!
Hatiban nem ritka a 50-100 pontos spread!
Ha így számoljuk a napi 300 piontos mozgást pl 22300-22600
akkor :
22350 beszálló és 22550 kiszáló van rajta 200 pont-40 a kötés és máris csak 150 pont és ez egy optimális eset!!!
300 pontból jó ha megfogsz 150-et!
Boccs de ez siralmas! Az meg, hogy másnap mi lesz?
22300-22600 közti mozgás után simán nyithat 23K vagy 22K is Persze pozival ellentétes irányban! :)
igen, elbuktam a long nyerőt, de brokidíj megmaradt:-)
indit tud valaki mondani?
23450?
23405.
Nah egész napi csorgás után megálltunk ott ahol nyitottunk :D
én megvárom a mai nap végét, aztán hétvégén eldöntöm, hogy mit csináljak.
oké oké
van az is roskadásig 21750 rőlk,21900,ról,22500 körülről,22900 körüölről,23300 tól,236 x ig,de **** sok.Persze short.-
Jah,ugye 40pont a többségnek a nyitás zárás,mostanában 200-300 pontokat mozog napközben hati és uyge kt is nehezíti a kereskedést kiegészítve Rg és néha Molly mutyival :D
Lásd most csoda Rg-t ...
Hát, köztudott, hogy a külföldi részvények, indexek és a devizapárok sokkal jobban elemezhetők, mint a bux. Itt csak kínlódni lehet. Talán ezért is vagyok eredményes, mióta a kiülős taktikát választottam itt a buxnál. Én is tudom, hogy ez elég fura, de nekem bejön.
arra spekulálok, h nem véletlenül van ekkora forgalom a molban napok óta..
valamiért beszálltak valakik nem kis pénzzel
farvíz, nem TA, meglátjuk..
itthon nincs kereskedhető szint /napközben semmiképpen/ viszont a másnapra átvinni bármit is az meg 19-re lapot húzni. Ha csak nincs már biztonságosabb nyerőben a pozi!
Egyébként a kis poziméret az stratégia gyakorlására is kiváló, jobb mint papíron vezetni a kockázat nélküli pozikat!
sp-é rövid távon tuti 1065,de biztosra 1072 hosszún 1000 er.
Par orara en is lyukra futottam, de amikor kipukkadt a MOL visszapattincs, akkortol ereztem es felraktam egy stopot. Mar nekem is short.
semmi ördögőség nincs abban amit csinálok, Támasznál veszek, de ha töri fordítok ugyan ez fordítva.
Viszont itthon egyik sem működik olyan jól, mint a forexen vagy az SNP-ben ill. DJ-ben!
Ha itthon törik valami annak semmi jelentősége nincs, ha nyugat nem támogatja! Amúgy az a stratégia amit követek fent van a tudástárban is! Ennyi!
Én alatta,de nagyon tapadunk felfelé...Ricsit felkötik,Oti meg keménykedik,nem megy ez az esés megen :D
Na csak eljön az idő a 3 hete tartott és maxig bővitett shortjaim végre termelni fognak jöhet a 20800 as célár :) yesss
Nézzétek már! Ki akartam törölni a "Rossz lett az adat" kezdetű két hozzászólásomból az egyiket, ehelyett még egy lett belőle :)
pont ezért szívtam meg én is ezt a rossz helyen nyílt shortomat!
"23500 bux alatt short felette long..."
A senki földjén léptem be.
Mindenki másképp csinálja :)