osztom :)
osztom :)
totem szerint a kis beültető konzorciumosok nem tudtak kiszállni.....
pf
itt a mai kötéslista!
173 fölöttiek úgy át lettek ugorva, mint a pinty!
és a 173-alattiak is, holnap is csak -20% len kötés.
Ha én tegnap beteszek eladást 183-ra az nem teljesült volna mert rosszabb áron nem ad el, viszont ha 193-nyitott volna akkor eladásra kerül, de ha 173-ra tettem volna az eladást akkor sem biztos, hogy sorra kerültem volna , mert nem látjuk olyan mélységiben a könyvet.
Én ha 1000-ről ragadtam volna be, akkor mindenképp megvárnám a következő felhúzást Ha bejön a 6 millió új papír, nem létezik, hogy azt 90 alatt ki tudják szórni, lesz még ebben emiatt felhúzás szerintem.
mondjuk a mai nyitó vételen is csodálkozom...Mintha egyesek szarnák a pénzt...
itt van képben, hogy én mit csináltam volna ha a földszintemen beleveszek:
Tegnap napközben vett valaki 5 millió forintért nap közben egy tételben.
Kíváncsi lennék az arcára, hogy most hogy néz ki...
Meg hogy mi a francot várt? Meg ha bent van többszázezer darab eladáson alsó limiten , akkor minek vesz meg belőle 23k-t...
Na mindegy, aki hülye...
nem kötözködni akarok, de ha a limitre teszed be a stopot (azaz, ha azt átüti, akkor egy az alatti árfolyamon eladod), akkor soha nem tudnád eladni.
Még ha limit +1 HUF-ra teszed a stopot, akkro sem, mert akkora menniységgel öntötték le, hogy az egyből azonnal kielégítette az összes venni szándékozót. Tehát semmi sansz nem volt ma eladni. Tegnap a fordulatkor lett volna 5 perc, de valszeg akkor is olyan erővel esett, hogy nem teljesült volna a stop (betszed 250-re a stopot 240-es eladással, akkor lehet, hogy egy tranzakcióval az eladási megbízásod alá nyomták).
Azt meg nem hiszem el, hogy volt olyan, aki betette 260-as stopszintet 220-as vétellel.
Sansztalan volt mindenki kivéve a főspekuláns.
profi munka Gekko módra.
adni szeretnék most is csak az a gond, hogy pánikszerűen menekülnek belőle!
Nem csak azok adják akik 100tól bevásároltak, hanem szerintem akik 1000-től beragadtak azok is az eladói oldalra kerültek, de az 500-ok tuti!!!
Hathorral beszéltünk erről, és kérdezte, hogy a stopot hova, pont azt mondtam neki, hogy mindig az előző nap aljára a stopot, persze aktiválási árral. De az tényleg kérdéses, hogy átugorta volna e?
ha így tettem volna már 270-nél elmentek volna a vett pakkok és nem lennék beragadva.
Ha ezt adni akarnák, ügyesebben tennék, szerintem....
Pont a 6 millió darab miatt kell még feljebb vinni az árfolyamot.....
Az eladók, az eddigi vevők voltak, szerintem....
Írtam, limitre lettem volna a stopot....
Annak a 677k-nak egy része azért szvsz rásegítés a pánikra. :)
Ezzel a tempóval még lehet pár limites nap, utána talán pattan egyet.
igazad van, csak kérdés, mennyi vásárló van a következő limitig és az azt következőig és az azt következőig.......
MA 61 486 sikerült kiakasztani és még vár ma 677 997 az eladásra! Az akár 10 limites napra is elég lenne, ezzel a forgalommal számítva!
Akár a HUMETTEl is versenybe szállhatna hí így számolunk :)
Ja ás mi van azzal a 6 millió darabbal??
a stopot meg úgy ugrotta volna át bárhova tetted volna, mint a sicc.
Ma minusz 20%-on nyitott. Hova tetted volna mára a stoppot?