Hát SP future elég szépen berosott....adat rossz lesz ezek lemennek a pincébe...már 3 hete nem tudtak normálisat esni..és péntek van ami népi megfigyelés szerint is tradicionálisan az esés napja :DD
Hát SP future elég szépen berosott....adat rossz lesz ezek lemennek a pincébe...már 3 hete nem tudtak normálisat esni..és péntek van ami népi megfigyelés szerint is tradicionálisan az esés napja :DD
Eléggé szakad nyugat, pedig adatok csak fél 3-kor lesznek, nem tudtok valamit mi történhetett?
23500 as haitól már jó régóta nem tudunk elszakadni lefelé...bár felfelé sem.
SP is jön le
mindenestre lefeleztem a shortokat, ha esik, ha emelkedik bővítem
szerk: ja, hogy ez beszakadt...
Rápillantottam daxlira, mi történhetett, vagy rosszul látok? De mi nem esünk utána...
Akkor átbaszás és akkor van itt a vége longnak ha amerika kinyit és egybóől nagy forgalommal megrántja pl: sp-ét 1138 ig,akkor short.onnan akkor fordul és cefet lessz.Ha long masrad akkor nyitóban le kell fordulniiuk és akkor long,de cefet.
Igazából itt 1 db esélye van a shortnak ha kinyirt amerika és nagy forgalommal felfelé indul el,akkkor kampó,.Ellenkező esetbern ha lefelé,irány a csillagos ég.
Eddig meg adták előtte az összeset,de lehet csak én vagyok megrögzött shortos de buxban tartom még,sp é re meg visszanyitottam.
Igen, jó lenne tudni kinek a megbízásából veszik..gondolom Londonból parancsolták...azokat meg lehet hogy egy Amerikai bízta meg...ilyenek nem derülnek ki soha.
Sziasztok fórumtársak! Sok pontot fogtatok mostanában? Én csak benéztem h shortok nem penészednek-e még :-D
igen, értem, csak elbizonytalanodtam ebben egy percre ,azért is töröltem amit írtam. de aztán rájöttem, hogy jól gondoltam.
A fefele helyett lefele a jó szó
Köszi, bár csodálom, hogy a nagyobb vevők közül egy-két stockos fórumtársunkat kihagyta :)
A bearish slingshot azt jelenti, hogy a lefele irányt mutatja. Ment is fefele, mióta beírtam. A bullish, meg hogy a felfele irányt. Az van az oti 60 percesen, de, mint írtam, eléggé lapos, mint ahogy az a belinkelt charton is látszik.
Látom USA sem bír a valagán maradni..csak elindult ma is fölfelé...talán esnek zárásra..
No, brókertől kérdeztem hogy mi a szitu..
Aztmondta OTP -t a Concord kereskedőház veszi nagyon...már 1,7 millió darabot vettek az elmúlt 2 hétben...nem is nagyon van rajtuk kívül nagyobb bevásárló mostanában..röviden ennyi.