Jó, hogy forgalom nélkül esik, mert nincs aki vegye. :)
677k áll 173-on alsó limiten.
139, 112, 90 lehet a folytatás az öngerjesztő eladási pánik miatt.
Jó, hogy forgalom nélkül esik, mert nincs aki vegye. :)
677k áll 173-on alsó limiten.
139, 112, 90 lehet a folytatás az öngerjesztő eladási pánik miatt.
Keg...:))
Nem tudom mi ez a besz@rás, jajgatás, 2 napja esik limittel,,,,,,,és.........mennyit ment limittel????
Ha jól számolok, ( nem nagyon figyeltem) 4 nap limit fel, 2 nap limit le......
Aki az idulástól játszotta, még most is busás nyerőben van.......Limites stoppot ilik tenni egy ilyen pappernál, oszt ha kiütik, köszi,ennyi vóóót.
De amikor húzták a papírt, forgalommal tették, most meg forgalom nélkül esik........( ma)
szerintem nincs még vége......
Nem lepne meg, ha 100 alatt érne véget. Mi is van most?
A sok beragadt egy része pánikszerűen eladná még akár nullában vagy kis mínusszal, de nem tudják, mert akkora pakkot tettek limitre. Ez most egy öngerjesztő folyamat, csak ezúttal lefelé.
Remélem nem sértettelek meg azért, hogy viccelődtem vele.
Sokat valóban nem mond egy ilyen vonal. Látni rajta, hogy egy ideig az árfolyam-ingadozás mentén "halad", de ebből tényleg nem vehető ki semmi. Hogy mikor szakad le róla az árfolyam, vagyis mikortól nem kisérik egymást, ezt jelezni nem képes, szerintem. Arról meg szintén nem tudok, hogy a leszakadás utáni időszak meddig tarthat, és %-os értékben mennyi még a szakadék aljáig, holott ez akár lehet két fontos tényező, akár külön, akár egyben. Ha minden hasonló vonal/szakadék-alj közti %-os arány ( ehhez meg kellene őket mérni ) nagyjából egyforma lenne, akkor lehet, hogy lehetne rá alapozni, de szerintem az bíbelődjön ilyesmivel aki egy percet se bír lustálkodni :-)
Okés, ha ennyi a vélemény, akkor nincs jeletősége ezek szerint.
Köszi
Természetesen nem a múltat kérdezem belőle, így nem kell megnéznem, hanem a jövőt, a 200körüli szinttel.
Az hogy nem állt ott meg se le, se fel annak aztán semmi jelentősége egy turbulanciában :))
persze, hogy nem áll meg, ha ész nélkül, adják veszik, de tovább gondolkodom, nem azt, hogy megállt-e vagy sem ott.
Ez tényleg csak egy vonal. Mit nézzünk rajta? :-) A kötéltáncos is leesett róla :-)
ha megnézed a képet, már bőven a vonalad alatt van az ár!
Szerintem ilyen papírnál ez a rövidtávú TA felejtős, berajzolhatsz ide bármilyen sormintát, se fel se le a kutyát nem fog érdekelni!
A vonaladnak se fel se le nem volt jelentősége.
Itt szerintem mkinek van reálja, ez az alap, főleg ilyen csapkodós piacon.
Ne sajnáld rá a pénzt, ha véletlen lesz egy tépés benne pár percre észre sem fogod venni.
A csökkenő vonalamhoz nem szólt senki semmit :)
Azt mondjuk kicsit sajnálom, hogy a vétel előtt nem bukkantam erre a fórumra - akkor jó eséllyel távolmaradok tőle, amíg nem gyűjtöttem elég tapasztalatot.
Miért? Nem is emlékszem, hogy kezdőztelek volna JP barátom!
Jösz a cápás konfira?
Ha nem szólsz, senki se veszi észre! :-)
Ilyenkor azt kell csinálni, h kitörlöd az egész hsz-t, előtte kopi aztán paste, a linket meg újra kopizod, és működni fog. Lehet kapkodni, ha van megoldás a hibákra! :-)
Szerintem meg felejtős újra a papír. De akinek van, vagy izgatja, azok még fognak izgulgatni tőle.
na nem javítom ki a csökkenő szóban a hosszú őt, mert nem fog működni a link.
Hiába a gyors kapkodás hibákhoz vezet :)
Köszi a linket KEG charthoz :)
hiába ez a stooq egy nagy király, kár hogy nem reál.
Nos így látványosabb Nekem a kép!
Lehetséges, hogy a tetőkre rakott csőkkenő vonalam, ami 200alá mutat, ott játszhat valamit majd visszafele. Még lesz talán egy hétfő leöntés, de napközben elkezdhetik venni (talán)
Kép:
No, azért a Tvnetwork nem egészen.
Ha anno azt veszek Eco helyett (a kettő között filóztam ugyanis, de "remek" döntést hoztam), még mindig vastag nyerőben vagyok.
De a Bookline se annyira gázos, mint amilyennek elsőre tűnhet.
"Akit a Speki lélek visz előre, az legalább tegye a pénzét olyan cégekbe,amik még lehetnek talán jók valamire, mint az RFV, Pannergy, Orco, synergon, rába, nyomda, BIF, Forrás.."
Matgabkám!
És még te kezdőztél le engem pár hete :-))
Pimper Richárd
a KEG Közép-európai Gázterminál Nyrt. operatív igazgatója
http://www.gazdasagiradio.hu/vendeg/53568/
itt meglehet hallgatni