Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

kötelező

#311668 Sumér harcos

most én vagyok lemaradva....vagy ez most változott...

a kötelezőket ettől az évtől ,tehát 2011 janur 1-től,KW arányában határozzák meg,tehát minél nagyobb a lóerő annál gebaszabb a kötelező biztositás fizetendő összeg.....

most nem azért vagy azért de ezt a törvény jól ki találták....ment a duma,hogy megszüntették a lóerő külön adót,közben még az sem biztos,hogy megszünt...nem tudom....de már minden autos nyakába zuditják januártól a Kw ,loerő alapján történő kötelező biztositást....

most akkor adunk,de elveszünk is......vagy hogy van ez?

Re: gázturbinás Jaguar

#309540 Sumér harcos Előzmény: #309531

szép:)

csak sokszor mire szériaéretté lesz az auto elcseszik a szép terveket....remélhetőleg itt nem teszik meg ezt...

Re: nincs cím

#308398 KawaBazsy Előzmény: #308381

No de egy luxuskocsinál (sőt, az egyik alap luxuskocsinál) nem csak menetdinamika van. A négyhengeres dízel vibrációja, zaja, ketyegése nem ebbe az autóba való. A C-be tökéletes, E-be még jó lehet a taxisoknak és cégeknek (sajátra abba sem kéne), de ide sztem csak a CO statisztika miatt tették be.

Re: nincs cím

#308381 Waszeitung Előzmény: #306872

"Az 500 Nm-es nyomaték a 204 lóerős teljesítménnyel együtt pedig bizonyára kellő dinamikával mozgatja a súlyos kasztnit, erről tanúskodik a 8,2 másodperces gyorsulási adat, illetve a 240 km/h-s végsebesség is."

Azért ez is bőven meghaladja a közútra szükséges teljesítményt,bár amennyiben ilyenre adnám a fejem nem ez a motor lenne a nyerő :D

Sziasztok. Kérdezném,va…

#308379 hosszhuszár

Sziasztok.

Kérdezném,van e valakinek olyan ismerőse, aki tud hitelt intézni a vételár 100%-ra.

Az öcsém autóját vinnék el, de csak így, kp nincs.

Köszi.

az új Kia Sportage 2010.…

#304534 Sumér harcos

az új Kia Sportage 2010.....

5-ös:)

5 millio alatt indit alapban,két benzines,két diesel motorral....3 felszereltségi szint...

mondjuk nem egészen értem ,hogy a kisebb dieselhez,mely 1.7-es,miért nem kapható 4 kerékmeghajtás....szerintem elbirná.....