nekem rábában áll a tőkém harmada, de egy kicsit eladtam és vettem még RFV-t.
nekem rábában áll a tőkém harmada, de egy kicsit eladtam és vettem még RFV-t.
dettó. Max tőkével vagyok benne de most 20%-kal akarom tőkeemelés révén növelni a pakkomat.
Ecot sasold, mert az a sunyi szerintem lassan (napokon belül) indulni fog!
ertem :)
en meg tokebevonason gondolkodom, mert mar mindenem rfv.ben van...
Valahogy mostanában kicsit óvatosan bánok ezzel a papírral. Folyamatosan ATH-ra megy és a franc se tudja, hogy hol lehet jelenleg tényleg a teteje.
Az a vicc így utólag, hogy 6300-6400 körül már drágának tartottam pár hete, most 8400-nál ugyanezt érzem, de a cégben nagy potenciál van, ez kétségtelen.
Hát nekem is egyok szemem sír, a másik nevet.
Az előző pakkom 10% át nyitottam vissza 8k-n vmelyik nap csak azért h legyen. Tapadt rá, de nem zárt fölé, inkább biztonságosabb 200 pont távolsággal alatta szerettem volna onnan nyitni, főleg hogy a hó végéig magára kell hagynom részvényeimet. Dehát a héten 7900 alá nem igazán ment már.
Megyegetünk, bővítettem egy kicsit reggel, itt 400-500 között kicsit elszaporodtak az eledók, talán a közgyűlés után okosabbak leszünk...
Hopp 11k 8490-en...
annak, aki benne van :)
Más papírt nézek, így ez kimaradt. :-/
mert egy sima esős napon toronymagasan verte az egész BUX-ot, holnap meg már megint jó híreket várok a kötvénykibocsátással kapcsolatban. Az az (idióta) eladó meg úgy látszik eladta amit el akart.
Szép folyamatos könyvön kívüli vételek meg ismét visszatértek. Tehát stabil emelkedést várok, ezért gondoltam, hogy 7-essel kezdődő árfolyamot majd nagyon sok év múlva látunk legközelebb, majd ha negyedelik a részvényt (vagy ha már 70.000 lesz...) :)
szerintem ez a záró a dobbantó
szeretnék 9xxx-et látni, mint 2 hete 8xxx-et
oké hogy örülünk, de miért gondolod hogy jó időre elhagytuk a 8000-et?