No 1300 arany lesz vagy se, ha igen, Goldmanék kitettek magukért, de csak óvatosan mert lehet itt eső kérem-szépen:))
No 1300 arany lesz vagy se, ha igen, Goldmanék kitettek magukért, de csak óvatosan mert lehet itt eső kérem-szépen:))
EurAud a holnapi kifutásos nap után, vasárnappal kezdődően komoly potenciált mutathat long oldalon, ha most nem fordul le és áttöri ezt a szintet:))
Megint csak speki, nem kell komolyan venni:))
Múlt héten kezdte az ECB a kötvényvásárlással, SNB kezét sejdítem az eur erősítésben áttétesen, BoJ látszik, és véletlenül tegnap 1 blogon írtak valamit, amit mintha a FOMC rendelt volna. Érdekes egybeesés, ajánlom mindenkinek megfontolni a dolgot:))
UBS kamatemelés szellőztetés is pont arra jó hogy gyengüljön a chf, mert ha nincs emelés, reppenhetnek a stoppok, amire rá lehet segíteni.
De én csak spekizek, senki se vegye komolyan:))
Japan Intervenes for First Time Since 2004 to Rein in Yen
ECB, SNB, BoJ és FMC beavatkozás, qrva nagy kaka lehet, ha így irányítgatják beavatkozásokkal a piacokat, jó lesz résen lenni:))
Mig kajáltam a mai 1985 os ezüst certit nem kiütötték? 22-en. Felfüggesztették?
daxli 6100 felett?
nem láttam szűk hete a drágát.....meglepődtem:)
lehet elindul a lépcsőzésem holnaptól,távoli kiütésekkel:)
körülnézek előtte mi is történt:)
ezt szeretjük az erste certikben. Olyan jól el tudja találni a kiütési szintet, hogy szinte majdnem mindig onnan fordul vissza..
Elvben igen, de én nem kereskedem ezért nem vagyok mérvadó. Az euraud chart szólított, mert ott lehet jó beszálló, de még csak fejben van:))