Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Takarék Jelzálogbank fórum

Re: nincs cím

#304730 JP Előzmény: #304721

:-)

Úgy két hónapja a quaestor húzta ki a gödörből.Úgy látszik bejött nekik, mert sokan eszik jóízüen. Szerintem rossz nem lehet.

#304688 zeeh_ Előzmény: #304653

A büdös francba, csak most látom, mit produkált az egyik kiszemelt pépőröm. :-O

Miért van az, hogy a kiszemelt papírjaim mindig akkor produkálnak valamit, amikor nem tudok gépközelben lenni? Már előre félek a keddtől, akkor egész nap nem leszek.

#304655 apafi Előzmény: #304653

Le volt az zsírozva :)

Ment ez szépen 1200-on egész nap, nem hiába vették.

Scipio volt, lehet :)

#304653 Zabás Előzmény: #304643

úgy látszik, hogy itt az átkötés nem úgy sikerült, mint a többiben, lehet az eladó elrontotta a beírásnál? :))

#303899 apafi Előzmény: #303892

MA20/50 fogni fogja lefelé is szvsz.

Forgalom kéne felfelé. Néha már magányonak érzem magam a könyvben :)

#303880 zeeh_ Előzmény: #303875

Szép lenne vele vonatozni innen 1350-ig. :)

Megpróbálják most kitöretni?

1212

Mai profitline-os elemzé…

#303692 apafi

Mai profitline-os elemzés

A legutóbbi, két hete készült elemzés óta nem sok minden változott az árfolyamban, az augusztusi elején tapasztalt kiadós esés után magára talált a hónap végén megindult emelkedésnek köszönhetően, sőt mostanra vissza is tért oda, ahonnan leesett, azaz az 1210-15 forintos ellenállási szinthez. Azonban nem lehet nem észrevenni a kialakult emelkedő háromszöget, a felfelé megnyíló Bollinger-szalagot, valamint az MACD pozitív tartományba bekövetkezett fordulását, mindez pedig arra utal, hogy akár kitöréssel is szembesülhetünk, persze nem feltétlenül a mai napon. Amennyiben a kitörés megtörténik, akkor 1350, 1400 forintig emelkedhet az árfolyam. Csökkenésben támasz az 50 napos mozgóátlagnál, illetve 1670 forintnál.

Az 1670 természetesen elírás.1164 az MA50.

Eddig szép alsó kanócos gyertyákat csinált. Minden nap bele is veszek, nap végén eladható. Otihoz hasonlóan itt is elég kicsi a forgalom, de minden nap biztos nyerőt adott eddig / lekopogom :)/

#297166 Scipio Előzmény: #297152

Tényleg itt van alig 20 hozzászólással lentebb, mondom hogy szenilis lettem :)) Bár legutóbb a felkötést felejtettem el, most készültem a hó végére, csak ma meg a napokat kevertem... Pedig még pénteken is néztem, hogy nem-e aznap van-e az utolsó kereskedési nap, de láttam, hogy az majd kedd - azaz ma - lesz, kár hogy abban voltam egészen 16.40-ig, hogy ma hétfő van...

Amilyen szerencsém van, szept. végén beleveszek és beverik záróba :))

#297152 apafi Előzmény: #297081

Ha jól emléxem, pont egy hónapja hasonlót olvastam Tőled. Gépre tessék feldobni az ütemezett feladatok közé. Villog, dudál és a füledet is meghúzza :)