Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

MOL fórum

Közben forgalom nélkül v…

#304012 Fornit

Közben forgalom nélkül visszacsorgott 22.600ig.

Be mer vki nevezni még egy 4-500pontos tépésre ? :))

Re: nincs cím

#303836 akpo7 Előzmény: #303828

Annyit talan a funda szerint is er. Na jo, 12-t, de annyit csak jobb piaci hangulatban. :)

#303825 pepe01 Előzmény: #303790

Lassan jönni kellene a bejelentésnek , hogy ki(k) veszik. Hamarosan elérik az 5%-ot, csak idő kérdése.

Hát én 600 alatt azon fi…

#303784 Fornit

Hát én 600 alatt azon filóztam h vegyek e egy keveset felhúzásra várva, hát nem tettem meg, olvasgattam a tegnapi hozzászólásokat.

#303736 pepe01 Előzmény: #303728

Szép jó reggelt !

Ua. a forgatókönyv , lecsorgással nyit a piac, ma remélhetőleg nem tépnek rajta 1000 pontot !

Lassan kezd elromlani a nemzetközi hangulat is , talán ez kicsit segít a gyűjtögetőknek és nem kell felverniük az árat !

Egon a 27k-ról: "a piac…

#303728 Fornit

Egon a 27k-ról:

"a piacon az a pletyka terjeng, hogy az állam papíronként 27,000 forintért veszi meg a Szurgut tulajdonában lévő MOL pakettet. Hát igen. Az 1 mrd-ot érő gáztárolót meg majd 3 mrd-ért számítják be a vételárba - vagy valami hasonló trükkel élve lényegében mindegy, hogy milyen ár szerepel nominálisan. A költségvetés helyzetében kizárható, hogy készpénzben fizessen a magyar kormány. Ha viszont tárgyiasult eszközök cseréjéről van szó, akkor teljesen mindegy, hogy nominálisan milyen értéket szerepeltetnek a szerződésben. Szóval, ez egy érdekes pletyka, amelynek a segítségével szép rally-t lehetett indukálni, de ennek valóságtartalmával, és pláne azzal, hogy a tőzsdei árat ehhez viszonyítsuk, érdemes szkeptikusnak lenni !

"

#303699 Waszeitung Előzmény: #303694

Érdeks,ha igaz a 27e/rv pletyi hogy miért dobott ki 30Misit az ablakon ha fentebb is eladhatta volna...bár ha most jött meg az új yacht akkor nem lehetett tovább halogatni :D

#303667 banyaiz Előzmény: #303664

lex Mol rendben, de Eu-ban megtiltani valakinek, hogy megvegyen egy tőzsdén forgó céget , hát neccesnek tűnik. Mintha ebben pereskedés lenne jelenleg is.

Arra gondoltam , ha mégis megvenné állam, aztán a Mol a részvények 30%-át bevonná.

Mekkora kavarás lenne, árfolyam valószínű durván emelkedne , az állami csomag ára menne az egekbe, és lehetne mondani mekkora biznisz. Na jó ez elég vad elképzelés, de ki tudja. :D