komoly fogyasztóvédelem volt 2006-07ig... ne viccelődjünk ilyennel, megvan az oka és az a kör aki tudta, ennyi.
komoly fogyasztóvédelem volt 2006-07ig... ne viccelődjünk ilyennel, megvan az oka és az a kör aki tudta, ennyi.
még ha szándék az is, 20%-al?
most nem akarlak ledegradálni, de ennek a fogyasztóvédelemhez 0 köze van, az **** élet...
Szerintem olyasmi céljuk lehet a részesedésszerzéssel, amit máris shortos-ügynek tekintek: beleszólni a MOL árképzéseibe. Lehet, hogy nem drága az ára a 27000/rv a fogyasztók védelmének érdekében, csak talán nem most, mikor nincs sok pénz rá. De, ha belegondoltok, kevés más lehetőség nyílik rá, hogy kordában tartsák például az üzemanyagárakat.
Az a nagy statisztikai igazság, hogy az állam a legtöbbször úgy nyúl egy ekkora falatért, ahogy azt egy kisbüfi biztosan nem csinálná. Na de lássuk a pletykát....aztán majd lehet kérődzködni rajta.
szerintem nincs rá most pénzünk megvegyük. De már félve mondom ezt Kormány eddigi intézkedéseit látva. :D
persze, de senki ne lásson bele a mutyiba...
meg hát sokan vannak a vályú körül...
Továbbra sem értem minek kellene az országnak a 20% Mol csomag. Teljesen mindegy kinél van a 20% mikor az 50%-a a Mol tulajdonban van vsz.
Igaz jól hangzik nemzeti olajvállalat megmentése az oroszoktól. :D Baromság, ez a cég kb annyira nemzeti mint pl az Otp, egy multicég.
és mennyivel egyszerűbb az életük... :)
mondanám, hogy ****ul felbasz, de ezt megtettem egy hete is... kiábrándulok ebből az országból teljesen... Boldogok a hülyék és a tájákozatlanok..
elvicceljük ezt, pedig szomorú, hogy ilyen megtörténhet...
háttérben frei tamás áll :)))
Nekem elég ha Te bevásároltál,ebből jó nagy kör sör lesz :D
nem én állok a háttérben, én csak infót adtam tovább
:-)
szóval te állsz a háttérben...
akkor te fizetsz, mivel jól bevásároltál 21k-n.. :)
Remélem akiknek szóltam 21k és 21,5k között azok jól bevásároltak. :-D
Ha igen akkor jöttök egy sörrel a következő talin. :-)
az a baj, hogy ez nem pártfüggő... pénz, pozíció, hatalom...
pedig hidd el megcsinálnák... csak miből???
katasztrófa ez az ország sajnos... :(((