Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

MOL fórum

Re: nincs cím

#303658 banyaiz Előzmény: #303654

Egy szempontból lehet érdekes, ha megveszik mégis, Mol esetleg a saját részvények egy részét mondjuk 20-30%-át bevonhatná, felvásárlási veszély egyáltalán nem lenne.

Árfolyamhatásai ennek elég furfangosak lennének. :D de nem hinném megveszik, inkább jó pletyka vsz.

#303657 JP Előzmény: #303651

Nem gond. Én annak látom, legalábbis jelszavakban. Hogy másként sikerül-e, az megint más dolog. De ahogy Jónás is kérdé: 20%-kal? Lesz még min kérődznünk, meglássuk.

#303654 Kissherceg Előzmény: #303652

komoly fogyasztóvédelem volt 2006-07ig... ne viccelődjünk ilyennel, megvan az oka és az a kör aki tudta, ennyi.

#303651 Kissherceg Előzmény: #303649

most nem akarlak ledegradálni, de ennek a fogyasztóvédelemhez 0 köze van, az **** élet...

#303649 JP Előzmény: #303496

Szerintem olyasmi céljuk lehet a részesedésszerzéssel, amit máris shortos-ügynek tekintek: beleszólni a MOL árképzéseibe. Lehet, hogy nem drága az ára a 27000/rv a fogyasztók védelmének érdekében, csak talán nem most, mikor nincs sok pénz rá. De, ha belegondoltok, kevés más lehetőség nyílik rá, hogy kordában tartsák például az üzemanyagárakat.

Az a nagy statisztikai igazság, hogy az állam a legtöbbször úgy nyúl egy ekkora falatért, ahogy azt egy kisbüfi biztosan nem csinálná. Na de lássuk a pletykát....aztán majd lehet kérődzködni rajta.

#303642 banyaiz Előzmény: #303634

szerintem nincs rá most pénzünk megvegyük. De már félve mondom ezt Kormány eddigi intézkedéseit látva. :D

#303632 banyaiz Előzmény: #303627

Továbbra sem értem minek kellene az országnak a 20% Mol csomag. Teljesen mindegy kinél van a 20% mikor az 50%-a a Mol tulajdonban van vsz.

Igaz jól hangzik nemzeti olajvállalat megmentése az oroszoktól. :D Baromság, ez a cég kb annyira nemzeti mint pl az Otp, egy multicég.

#303616 Kissherceg Előzmény: #303594

mondanám, hogy ****ul felbasz, de ezt megtettem egy hete is... kiábrándulok ebből az országból teljesen... Boldogok a hülyék és a tájákozatlanok..

Remélem akiknek szóltam …

#303580 kelvin

Remélem akiknek szóltam 21k és 21,5k között azok jól bevásároltak. :-D

Ha igen akkor jöttök egy sörrel a következő talin. :-)