Az USA két tűz között van, mert jó a gyenge dollár pl. a kereskedelmi mérleg hiányának az egyenesbe hozására, de a kötvénypiacukat agyonvágja. Szóval nem egyszerű.
Az USA két tűz között van, mert jó a gyenge dollár pl. a kereskedelmi mérleg hiányának az egyenesbe hozására, de a kötvénypiacukat agyonvágja. Szóval nem egyszerű.
A Bloomberg cikk alapján hatalmas összegbe került. Legalábbis ezt állította egy japán hivatalnok, ráadásul azzal riogatnak, hogy holnap folytatják. És állítólag értesítették az EU-t és az USA-t is. Az EU nem örült, az USA-ról nem szólt a fáma. Rengetegen szívtak, akik nem voltak bennfentesek.
Yenben gondolkodom csökkenő forgalom nincs vevő vagy kivárás van. Minden indikátor az égre néz ,csak a hetesen van lent ,de hol van az még .
mibe jen, v chf,? SNB csak nappal nyulhat bele ez vmi szabaly allitolag
Ma ne feküdj le ha pénzt akarsz keresni szvsz. Persze bármi lehet.
Kár. Van néhány shortom ami most nem annyira szép. Mondjuk délelőtt nyitotam őket és szerencsére nem tegnap.. Kapnak 4 napot, vagy a stop zárja őket...
ez a gbpjpy napos gyertya áprilisbn mi volt? Emlékszik valaki?
volt par likvidalas hajnalban az biztos sajnos
most sztem mindenki keruli, legalabbis a kicsik
nagy spekik, hedge fundok, alapok, stb meg valoszinu most ternek eszhez a sokkbol, probaljak kikemkedni mekkora volt az osszeg, es meg mennyit szannak ra, a japok
aztan vagy visszavagnak, vagy varnak ok is egymasra.
a jenekben látszik valamilyen szintentartás, vagy kilikvidáltálk a fél piacot és itt ragadt?
mehetnek segitsegert, mindenki beint nekik, hulyek ezek, a sajat nemzeti valuta gyengesege mindenkinek erdeke. usa nak legfokkep, 1,6-os dodo nal kint hallottam hogy ez tobb szempont miatt is jo az usanak mint rossz, leginkabb mert a gyenge dollaron keresztul elinflaljak az adossag egy reszet (pontosan en sem ertettem meg hogyan de eleg logikusan magyarazta el a kinti konyvelom, magyarul)
Ettől félnek a jeneknél.
Japan May Sell Yen for Second Day to Protect Economy
a piaccal szemben lehet kevesek lesznek, usd/yen a 2 forgalomban nem egy kis instrumentum
+ az is lehet, hogy csak 1szeri alkalom volt, egy kis valasztasi oromunnep, konc az exportcegeknek, nekik sem fenektelen a kassza, es moneyt meg nem nyomtatnak (mondjuk az nem ertem miert . allitolag deflacio van azt momdtak)
:) Más nem nagyon lehetett, mivel eddig csak szöveg volt.
ezt bírom benned, hogy gyorsan kapcsolsz ;)
Fizetség a támogatásért. Csak nehogy fordítva süljön el.
milyen érdekes, hogy a választások után egyből interváltak, pedig nem is az nyert aki ezzel kampányolt :)
Eddig a 79-es szintről beszéltek. Szóval kamuznak. Politikai játszma.
de már legalább azt tudjuk, hogy 82 az egy fontos szint nekik, így ha ismét a közelébe kerül talán +1X meglehet játszani! De aztán ha sokadjára sem jutnak dűlőre ezzel a szinttel akkor úgy fognak járni, mint az SNB!