Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#303614 Sanguis Előzmény: #303590

Az USA két tűz között van, mert jó a gyenge dollár pl. a kereskedelmi mérleg hiányának az egyenesbe hozására, de a kötvénypiacukat agyonvágja. Szóval nem egyszerű.

#303613 Sanguis Előzmény: #303595

A Bloomberg cikk alapján hatalmas összegbe került. Legalábbis ezt állította egy japán hivatalnok, ráadásul azzal riogatnak, hogy holnap folytatják. És állítólag értesítették az EU-t és az USA-t is. Az EU nem örült, az USA-ról nem szólt a fáma. Rengetegen szívtak, akik nem voltak bennfentesek.

#303612 Arizona Előzmény: #303605

Yenben gondolkodom csökkenő forgalom nincs vevő vagy kivárás van. Minden indikátor az égre néz ,csak a hetesen van lent ,de hol van az még .

#303595 blackmarket Előzmény: #303591

volt par likvidalas hajnalban az biztos sajnos

most sztem mindenki keruli, legalabbis a kicsik

nagy spekik, hedge fundok, alapok, stb meg valoszinu most ternek eszhez a sokkbol, probaljak kikemkedni mekkora volt az osszeg, es meg mennyit szannak ra, a japok

aztan vagy visszavagnak, vagy varnak ok is egymasra.

#303591 Amatoregy Előzmény: #303590

a jenekben látszik valamilyen szintentartás, vagy kilikvidáltálk a fél piacot és itt ragadt?

#303590 blackmarket Előzmény: #303578

mehetnek segitsegert, mindenki beint nekik, hulyek ezek, a sajat nemzeti valuta gyengesege mindenkinek erdeke. usa nak legfokkep, 1,6-os dodo nal kint hallottam hogy ez tobb szempont miatt is jo az usanak mint rossz, leginkabb mert a gyenge dollaron keresztul elinflaljak az adossag egy reszet (pontosan en sem ertettem meg hogyan de eleg logikusan magyarazta el a kinti konyvelom, magyarul)

A forgalom pedig egyre g…

#303566 Sanguis

A forgalom pedig egyre gyérebb. A részvénypiacokon is.

Adják a dollárt folyamat…

#303564 Sanguis

Adják a dollárt folyamatosan vasárnap óta.

Re: fxdd es chart videok

#303556 blackmarket Előzmény: #303549

a piaccal szemben lehet kevesek lesznek, usd/yen a 2 forgalomban nem egy kis instrumentum

+ az is lehet, hogy csak 1szeri alkalom volt, egy kis valasztasi oromunnep, konc az exportcegeknek, nekik sem fenektelen a kassza, es moneyt meg nem nyomtatnak (mondjuk az nem ertem miert . allitolag deflacio van azt momdtak)

#303549 Zabás Előzmény: #303547

milyen érdekes, hogy a választások után egyből interváltak, pedig nem is az nyert aki ezzel kampányolt :)

#303547 Sanguis Előzmény: #303544

Eddig a 79-es szintről beszéltek. Szóval kamuznak. Politikai játszma.

#303544 Zabás Előzmény: #303539

de már legalább azt tudjuk, hogy 82 az egy fontos szint nekik, így ha ismét a közelébe kerül talán +1X meglehet játszani! De aztán ha sokadjára sem jutnak dűlőre ezzel a szinttel akkor úgy fognak járni, mint az SNB!

#303540 Sanguis Előzmény: #303539

Le fogják állítani az USA és EU ellenállása miatt, ha már meg nem tették. Vagy ha nem, akkor elkezdi az USA és az EU is a saját céljai érdekében.