bye-bye, do videnia, daszvidania, arrivederci, viszlát, auf wiedersehen,tot ziens, Au revoir,do widzenia, adios 8000!
bye-bye, do videnia, daszvidania, arrivederci, viszlát, auf wiedersehen,tot ziens, Au revoir,do widzenia, adios 8000!
hehe...Várok még 10 percet és utána megnyitom a NYESZ-es számlámat is a PETI-n, (mert azon 15 perccel késleltetett adatok vannak) és nagyot fogok elégedett mosollyal fogom nyugtázni a portfolio egyszerű alsó számsorának újabb növekedését...
De király ez a könnyű pénzkereset! :)
ez a mozgás jellemző a papírra, nm a >5% ugrálások. egy darabig leregad egy szintnél, aztán eggyel feljebb lép. a nagy menetelés után megvolt a konszolidáció, most akár mehet is tovább.
a hnapi kgy legérdekesebb kérdése, h kik és milyen áron jegyzik le a kötvényeket. én a már részesedéssel rendelkező alapkezelőkre tippelek, de megjelenhetnek újabb intézményiek is. az ár már fogósabb, úh itt is nm bocsátkozom találgatásokba.
Egyre jobban néz ki a dolog. Stabilizálódott 7900-8k között, most egy lassú emelkedéssel én is kiegyeznék :) Jó ideje ez az első papír amit nyugodtan merek tartani - persze az alappakk tartása mellett a napi dt-ket nem bírom kihagyni :)
Remélem aki KEG-et meg Phyl-t vesz az nem hozza ide a pénzét.
Az vigye a kaszinóba.
A PF-en ez az egyetlen normális topik, de ennek a színvonala is reciprok módon korrelál az árfolyammal.
Úgy látszik a nagy eladó lassan vagy kifogyott a pakkjaiból, vagy már nem olyan sürgős neki az eladás és felljebb állt.
nekem tetszik ez a napi 1%. Sokkal jobb, mint a +-10%, akkor csak ki -be ugrálok és elvesztem a nyerőmet.
nagyon szép, nekem tetszik. Minden nap 1%, nem kérek többet.
limites napokat nehéz elképzelni, de pár nap pihi után újra feléledni látszik a papír.
nem gondolom, hogy a gázár miatt kockázatos volna, mert romániában jóval olcsóbb a gáz, mint itt, habár nincs kizárva, hogy drágulni fog, mert biztos, hogy fog... ha abból indulunk ki (nem is tudom már melyik településnél), hogy (ha jól emlékszem) az állami intézményeknek 135+áfáért adják a szolgáltatást, a lakósságnak 185+áfáért, akkor lehet mozgásterük bőven... vagyis szerintem...
skacok, felhúzni az árfolyamot nem 1500 darabbal kell, hanem úgy, ahogy azt a KEG-nél , phylnél, vagy a HUmetnél teszik.
Szerintem 8k körül az eladó el akar adni, és aki feljön odáig annak elad 500-párezer darabot, amíg el nem fogy neki.
Aki meg el akar adni, az beáll vhova 8k alá és ott ad el.
Ennyi. Most néhány napig úgy néz ki mindenkéépen pihenünk, amíg ennek a nagyobb eladónak tart a pakkja.
Talán, ha kijön a kötvényes hír, akkor lesz annyi erő a vételi oldalon, hogy kiporszívózzák az eladót.
Gondolom ezért is öntött az illető a marosi projekt bejelentését követően, mert a lehető legtöbb részvényétől meg akart szabadulni.
Rajta kívül szerintem alig adott el valaki, mert mindenki várta a 8,8k-t vagy a 9k-t és mire mindenki észbe kapott, addigra az eladó lenyomta az árfolyamot 8k-ig óriási kereslet mellett.