Ez az intervenció csak cunami egy pohár vízben.
Ez az intervenció csak cunami egy pohár vízben.
ahhh felesleges bakker, ontik ezek most valtott muszakba, ejjel nappal
Nekem sincs, de a jelek szerint fel...pedig van shortom amit zárni kéne lassan! :(
Nézegetem én is,de lövésem sincs,hogy merre akar menni. Ma szinte meg sem mozdult. Na de most mintha kilőtt volna!
:) én longolgatok...viszont eurusd szűk mint a rossebb H1-en...lehet h figyelemre méltó lesz lassan! :)
na akkor egy idore jen shortok elfelejtve
nem baj akkor longolunk, csak mozogjon batran felfele is, legalabb a carry beindulhatna
Economic data (US): Industrial Production MoM (AUG) out at 0.2% vs. 0.2% exp. and 0.6% prior. Capacity Utilization (AUG) out at 74.7% vs. 75.0% exp. and 74.6% prior.
Nálam stop 0-ban, kíváncsi vagyok a spekimre, ja és nem nézem, csak akkor pillantok rá amikor pötyögök, mert a kertben ügyködök:))
hát jah usd/jpy-be pl csak 85 90nél van egy ellenállás amit ma simmán elérhet
ott nyilthatnak a rövid spekishortok
Pedig nincs short jel, max a H4 bolli....bátor pozi...
egyelőre megint felfeleindult el minden jpy páros...
eddig mindig lefele indult szűkülésből mostantól mindig felfele fog?:)
http://index.hu/gazdasag/penzbeszel/2010/09/15/az_intervencio_volt_a_japan_kormany_tulelesenek_ara/
ezt érdemes elolvasni:)
Economic data: CA Manufacturing Sales MoM (JUL) out at -0.9% vs. 0.2% exp. and -0.1% prior. US Import Price Index MoM (AUG) out at 0.6% vs. 0.3% exp. and 0.1% prior. US Empire Manufacturing (SEP) out at 4.10 vs. 8.00 exp. and 7.10 prior.