Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#303401 kosami Előzmény: #303118

Szépen elveszik a kedvüket a forintozóknak, ezt a kicsit meghúzzuk majd borítunk játékot eljátsszák egy darabig, majd érdektelenség közepette felrántják a p-ba. Na ott majd gratulálhatunk egy pár kicsinek akik befektettek a „jövőbe” :)))

#303118 zeeh_ Előzmény: #303111

3 köröm volt, 2 nyerő, egy nullszaldós, csak a brokidíj ugrott.

Ez csak a bemelegítő volt.

KEG, Phyl, Humet lufik után szerintem ez jön és a Rába, esetleg még a kapavágás nélküli napelemes cég.

#302815 zeeh_ Előzmény: #302811

Akvi hírnek ma vagy holnap jönnie kell(ene). Pontosabban annak, hogy miből csengetik ki a lét október 15-én, már ha lesz akvi...

#302811 Zabás Előzmény: #302809

ezt elcseszték mert longolom :)

90-re akarták, csak véletlenül duplán ütötték be :)

#302795 zeeh_ Előzmény: #302791

Globál para már nincs messze. Gyanús, amikor már a gagyi papírok elkezdenek futni, de ilyen gyorsan (holnap) talán nem kezdődik el a zuhi.

Még van 1-2 papír, amit meg fognak még futtatni szvsz (Rába, Eco), mielőtt bedőlne minden.

#302791 Harlem Előzmény: #302768

Nyugi, 2 vari van...

Vagy holnap kipukkad a KEG, PHYL, HUMET rally és mindenki itt akar befektetni vagy holnap kipukkadnak az előbbiek és mindenki beáll hati shortba és indul a globál para.

#302788 zeeh_ Előzmény: #302768

Én meg akartam venni egy próba pakkot 97-en, bejött egy fél perces telefon, mire visszanézek, már 20k állt 97-en, pedig még vagy 5k-t lehetett volna venni előtte ennyiért.

persze, hogy megkapta a …

#302768 Zabás

persze, hogy megkapta a 97-es, ha már 98 ért belevettem :(

#302627 matgab Előzmény: #302577

ezt gondoltuk a szadeszról is...Csak idő kérdése, hogy eltűnjenek, persze ahogy anagyanyám mondta a szar mindig fel fog úszni...

De a kérdés fentmarad: miből gondoljátok, hogy az esetleges nyereséget nem off-shore-ozzák ki, vagy mi érdekük lenne az hogy ti is gazdagodjatok, amit ők is eltehetnének maguknak?

Alapvető szemléletbeli különbséget látok amúgy a job és a baloldal között.

A baloldal: ami van azonnal kirabolni, megszerezni magamnak és az sem baj, ha mindenki éhenhal.

Jobboldal: ha mindenkinek több, van, akkor nekem is több lehetőségem lesz, akár többet lopni is.

És ez nagyon nem mindegy. Persze van átfedés a két oldal emberei között szemléletben.

#302577 kosami Előzmény: #302551

Azzal nem lenne senkinek semmi baja, ha egyre kevesebben lennének. Sajnos ez nem igaz. Még van egy pár ostoba is, meg van még analfabéta, továbbá jó néhány seggnyaló, nem beszélve a haszonélvezőkről, és az elmúlt korszellemet jelentőkről, no meg a vén kriptakommunisták sem haltak még ki teljesen. Meg a csemetéik is léteznek még. Tehát ne álltassuk magunkat..sajnos nem fognak ezek elfogyni soha. Ezek újratermelődnek! Ezt tudják a maszop vezetők ,és a holdudvaraikba tartozó befektetők is.

#302555 Koffein Előzmény: #302550

ha a nyereség nokiás dobozokban fog keringeni az illetékesek közt, akkor az nem nagyon lesz kimutatva... de az a gazdag valaki, attól még gazdagabb lett egy nokiás doboznyi 10-20ezressel...

#302551 zeeh_ Előzmény: #302481

Az tény, hogy az MSZ(M)P napjai meg vannak számlálva, fogy a szavazótáboruk, mivel annak nagy része ma már bőven 70-75 év feletti.

Van abban is logika, amit írsz, nem tudom. Majd kiderül.

#302550 kata311 Előzmény: #302481

egyedüli médiás cég a béten, kár hogy a politikához kötik

és megkérdezem, a jobbosok nem szeretik a pénzt, azért mert balra húz, (húzzák) az bűn?

minél gazdagagabb valaki, minél több pénze van (akár balos, akár jobbos) még több pénzt akar

#302481 matgab Előzmény: #302458

egy dolgot felejtetek ti el. Hogy a baloldal nem arról híres, hogy mindenki aki egy csónakban evez , annak öntik a lóvét.

A következő szokott lenni a felosztás:

Ti eveztek, ők meg elteszik lóvét.

Az, hogy ez egy zuhanó , megszűnőben lévő párt médiabirodalmának ékkövévé akarják kinevezni, az nekem inkább rossz hír lenne részvényesként.

Szerintem a baloldal megpróbálja a lehető legtöbb pénzt kirántani a cégből, úgy, hogy közben a média segítségével még megpróbálja magát a köztudatban tartani. Közben a cég meg veszteségben fog leledzeni.

Egészen addig, amíg végleg ki nem múlik a párttal együtt, vagy meg nem veszik végleg bagóért valami szoci közeli belső ember...

Nos?

#302458 zeeh_ Előzmény: #302451

Így van. Pár hete másképp láttam még a cég sorsát, de mivel egyre inkább balra húz, kezdem átértékelni a korábban írtakat.

Eco rally érdeklődés miatt ma elmarad, úgy tűnik.

#302451 Zotya32 Előzmény: #302448

jön a sziget hír a napokban; nekem ezt vetíti elő ez a tépkedés...

amúgy én is remélem, hogy hatalmas mutyi lesz az eco-ban; fotex-es méretű rally középtávon, de legkésőbb 2014-re.... kell a pénz a választáshoz, épül a baloldali médiabirodalom