Egy kicsi megingás és már mennek is vissza:((
ez is egy jó lehetősége, de olyan jó amikor adat rossz és jó irányban állok:-)
Nem az a lényeg hogy milyen,hanem hogy miképpen reagál rá a piac...jók ezek az egy-két száz pont lecsorgások,ezzel shortosokat akarnak vajon gyűjteni,akik utána segítenék az emelkedést?
11kor adat német fogyasztói elégedettség?
sentiment..
remélem rossz lesz:-), gonosz vagyok.
Zavaros ez a víz,se lefelé,se felfelé nem haladunk....
Szerintem közülünk bárki cserélne veled:))
Nyugat kéne kicsit patronáljon és a céláram meglenne...
Igen, jó a broki díjad:-) Én ugyanezt akarnám 350-körül:))
460-on zártam a felét (100 pont nettó), a másik felére meg hoztam stop-ot 560-ra (az 0-ban lenne zárva).
átlagom ? xar..most...22950 körül...várni kellett volna egy hetet a shortokkal...már mindegy...de ha nagy esés mégis lesz akkor nem számít.
:D:D
Bele adtam egy kicsit. Tegnap az 540-es shortom 350-en ment el, most megint beleadtam itt egy fél pakkot:) stop 650 felett....
emelkedő háromszög tető, 61.8as fibo, és előző lokális csúcsnak működnie kéne nem?? :)
főleg, ha harmadszor próbáljuk vinni, majd esetleg negyedszer, ha lesz hír, és erő hozzá.
Mi az átlagod?
Szia Ricsi! Írtam Neked a szokásos helyen.
Ezek az SP ellenállások egyáltalán ellenállások. ? mert akármilyen ellenállás van odakinnt...egy szép napon úgy átmennek rajta mintha nem is lenne semmi...mintha ez nem érdekelné őket...vagy nem is néznék annyira...
ha menni akarnak akkor mennek felfelé. ha meg esni akkor semmi se számít.
Én tartom a shortokat még...de már elegem van hogy ha nem jön nagyon rossz hír akkor Mi másnapra 500 ponttal feljebbről indulunk..
Remek futi borítgatás, ezért kellett felhúzni reggel???
OTP is kapott a nyakába 4971en. Lássuk a folytatást!
RED BULL PHYL :)
Hogy is mondaná Győzike?
Na most ez kell csinálni csáje??
ejjhh devla márola
Nem is kell. A piac sem tudja mit akar, legnagyobb kötés otp-ben 22ezer darab.
KEG már megelőzi lassan.
Japánban hír volt: Naoto Kan marad a Japán Demokrata Párt élén. És az indexük megakadt 50MAn.
Futikat próbálják nyitó óta húzni fel, de ez most nekem nyögvenyelős.
(egy visszacsökkenés után továbbra sem zárom ki az indexek kitörését, azért ezt leírom, de ez hetes táv is lehet, addig vissza a szűkűlésekben)
Sorry,Hibaz volt:
"Azt azért remélem,hogy egyetlen shortos sem hitte el,hogy Otp kitöretés nélkül zúgunk a mélybe..... "
Zéró forgalommal,de szórakoznak velünk Oti teljesen hulla...
Álkitörés benne van hogy ne legyen egyszerű a kereskedés,bár szívunk anélkül is :D