Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#302446 Hathor Előzmény: #302443

Na ilyet biztos nem mondtam, nem is értem az összefüggést.

Ha kitör utána megyünk le??

szerintem kamu ez az OTP vétel, nem tennék rá ma, hogy ez kitör ma.

Legjobb esetben kiszedik a vételi stopokat és visszaesik. Estére lejjebb várom a piacot

#302443 Waszeitung Előzmény: #302439

TE mondtad hogy Oti kitörés nélkül nem megyünk le,kezdődik :D

Csak lesz shortom 24e felettről :D

#302439 Hathor Előzmény: #302422

Futikat megrántották nyitó előtti percben, így nem lett 23500. de a mínusza megvolt nyitóban :)

OTP is mínuszban tegnaphoz képest, így nem lesz 5050átvitel ma.

#302422 Hathor Előzmény: #302419

Csoda lenne ha másképpen gondolnád :)

Nagyobb a kaki mint 2008ban, de mégis csúcs közelben minden. Vajon miért lehet ez? :)

2008ban soros, és FED bandája érezte a vészt, nyert "elsők voltak", akik tudták mit kell tenni, hogy mi várható itt majd. Azóta lecsengett ez a para, benne vagyunk, pont abban amit áraztunk 2008as eséssel. Sok lé van a rendszerben, szerintem mi is lassan mindenki kint áll partvonalon befektetésre várva 23.5Ks árfolyam mellett, ez a parkoló pénz még tud hajtani fel HA KELL. Ellenben le is tud hajtani

USAban nem sok minden történt zárónk óta :) sőt lejjebb vagyunk mint zárónkkor.

Forint húz fel gyengülésben perpil.

Dolcsi letörte 200ast 15percen eu-val szemben. Olaj oldalaz, de mégis gyengélkedik nekem.

Dax? hát az is tegnapi záró alatt.

1130as háromszög tető nem ment SP-ben ma már szerintem nem is fog menni, maximum valami jó adatra, de kétlem, onnan még egyszer vissza kéne nézni a negyedik nekifutásra.

Maradhat Bux is 23500alatt. ,-)

Bátrak adhatják ma szvsz, de megér egy megerősítést lefele a mai nap kivárással.

Ázsiát megnézem még.

Nyitó megint lehet hatibann 23500

#302419 BudFox Előzmény: #302382

eszement világ....

ez olyan mintha egy kitörő vulkán tövében építkeznénk...már eregeti a füstfelhőt a hegy..figyelmeztetnek hogy ki fog törni..menekülni kéne...de mi rá se hederítünk. hanem a téglák falazásával vagyunk elfoglalva...pff--

#302382 kerikoma Előzmény: #302250

Holnap lehet itt bármi katasztrófa, megnyaljuk a 24 k-t, nyugodjon bele mindenki... Eszement világ van, semmire lehet kereskedni....

Én bevállalom a longot, ma még nem mertem

Otikám 650-ről a stoppot holnap feljebb viszem lehet 950-ig.... hogy jó lesz nem tudom, de megteszem...

#302243 Waszeitung Előzmény: #302239

Bár ellenállások alatt vagyunk,de én hatikat zártam 500 alatt,jobb lett volna pénteken 23e nél,szval érdekel meddig lesz a felfelé út,de ez a mostani már elég nyögvenyelős emelkedés...

#302239 Hibaz Előzmény: #302233

Ma nem volt elég Otp-ben ?? az a baj,hogy pénteken csak kevesebb shortot zártam, ma kellett 450 alatt...:(

#302221 Waszeitung Előzmény: #302214

Nem hittem de bíztam benne :D

Még nem sikerült kitöretni,pedig ma adott volt hozzá minden,amerókát viszont szépen húzzák..

#302214 Hibaz Előzmény: #302206

Azt azért remélem,hogy egyetlen shortos sem hitte el,hogy Otp kitöretés nélkül zúgunk a mélybe.....

#302206 Waszeitung Előzmény: #302202

Nem sok kell hogy a magyar piacon napi maxon zárjanak a blúúk,bár büdi nekem ez az emelkedés...

Most ennyire nincs forga…

#302193 Kezdő

Most ennyire nincs forgalom odaát sem, vagy nálam rossz valami?