Regisztráció Elfelejtett jelszó

Moto GP

Re: Talma szerződést bontott!!!

#44369 joco9 Előzmény: #43687

üdv!

Én csak Talma miatt néztem (na jó meg a Doctor miatt) de szerintem felejtős innentől kezdve megint csak az F-1

#44151 kerikoma Előzmény: #43687

Most aztán Martinez nagyon azt mondta, hogy megadtak mindent Talmának! Akkor nehogy már Talma felmondja a szerződést!!! Talma tudja, hogy az összes magyar közönségét nehéz helyzetbe hozza a szerződés felmodásával! Ezt nem tette volna meg komolyabb indok nélkül.

Tudja, hogy rengetegen szurkolnak neki! Ki fog derülni az igazság!

#43687 kerikoma Előzmény: #43680

Hát ha ilyen szomorú lépésre szánta el magát akkor annak szerintem komolyabb okai is lehettek, mint amit itt leírtak.

Pedig már, hogy fentem a fogam a hétvégi futamra! Ezekután lehet meg sem nézem!

#43680 Waszeitung Előzmény: #43652

Mi is előre örültünk hogy országunkban,nemzeti színekben szereplő magyar versenyzőnek szurkolhatunk aki jól tudna szerepelni és ez most megszűnt,kíváncsi lennék hogy Aspar hogy áll hozzá,nem próbálja e esetleg visszatéríteni Talmát.

Sajna ez már a sokadik csapata,velük versenyképes volt,vége szakadt ennek a szériának vajon mennyire fenik rá a fogukat olyan csapatnál ahol ismét versenyképes lehet?

#43652 gentlemanus Előzmény: #43583

Hát ez ko... ezt nem hiszem el ...

Külföldi partneremmel terveztük, hogy hozunk vendégeket a BalatonRing-re.

Szvsz akkor azt sem fogják megcsinálni.

Re: Ez is motoros téma

#31774 Waszeitung Előzmény: #31600

Felkötötte,szép volt a 4.hely szép volt Talma,úgy hogy szombaton nem lehetett motorozniuk,ez volt a 2. kettőötvenes versenye,olyan versenyzőket gyúrt le akik már legalább egy évet ebben a kategóriában vannak,újonchoz képest nagyon jól megy!(koppkopp)

#31600 kerikoma Előzmény: #31010

Na reggel Talma felkötheti a gatyáját, de azért szurkoljunk neki! Hajrá öcsi, legyél dobogós!

#30932 kerikoma Előzmény: #30929

Hát a Duci midníg kuriózum lesz, de ezzel az egy hengerrel agyon kell pörgetni, hogy jól menjen! És ez sohe nem tesz jót egy motornak sem. Mondjuk gyönyörő az biztos, de az ára még sok tőzsdei napot megkíván:(((

#30928 kerikoma Előzmény: #30927

2000-es évjárat, már vannak ennél jobbak is, de nekem a célnak megfelel:)))

#30927 kerikoma Előzmény: #30256

Igen, az öcséd a két legjobb kétütemüt nézte ki magának. Az YZ kicsit drágább mint a Honda és kevesebb is van belőle a piacon. Én tapasztalatból merem ajánlan a CR 250-et, brutálisan jó és ha rendszeresen oda van figyelve rá szinte nem kell rá költeni semmi plusszt. Nekem már több mint négy éve megvan és csak olaj, légszűrő tisztítás, gumi és egyéb apróságok. Mondjuk láncszett az már új, mert nem bírom ki, hogy ne egykerekezzek vele. Brutál kuplung nélkül ugrik, mint az állat!

#30256 Waszeitung Előzmény: #30203

Jó kis vas,öcsém most akar crossmocit venni 250est 2T-t,elsősorban Hondát vagy Yamit,de YZ ből kevés van hirdetve,lehet beszállok én is a költségvetésbe :D

Tiéd mikori évjárat?

#30220 Sz.bence Előzmény: #30215

jól van jól van! én benne vagyok majd szervezünk valamit! csak most épp benzincsaptömítésre várok:) de mindenképpen!

#30215 kerikoma Előzmény: #30194

Nyáron összebeszélhetünk és csinálhatunk egy szép napot ebben a válságos időszakba! Benne vagyok mindenbe, csak össze kell egyeztetni!!

#30203 kerikoma Előzmény: #30191

Honda Cr 250. Jó kis kétütemü pörgős gép! Voltam versenyezni is, de a fiatal kölykök lenyomtak mint a bélyeget:(((. Én meg a port nyeltem, mint állat:(((. Elég is volt, de azért a környék födesútjait megjárom rendesen:))

#30202 Sz.bence Előzmény: #30196

én már nem is megyek közforgalomban. tavaly versenyeztem de nem nagyon tudtam indulni a sok teendőm miatt, de amikor voltam akkor az hihetetlen volt:) eleve pályázni sokkal jobb mint közúton járni, hát versenyezni még annál is sokkal jobb.

közúton 2x már majdnem ott maradtam ugyh inkább hagyom, nem oyan a vérmérsékeltem h legyen eszem, de nagyon hiányzik:(