Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#302042 Zabás Előzmény: #302038

B pont mehet akár az 5-ös pont fölé is! Elliot korrekciója még mindig a legkiszámíthatatlanabb és a leglekereskedhetetlenebb.

#302038 Hathor Előzmény: #302025

SP-ben egy negatív szcenárióra sem fej-váll él már szerintem, annak csúnya, bár elliott C-vel azonos kb.

Hetes bar charton mutatom, hogy mit tudok elképzelni elliott szerint, még pedig azt, hogy B.pontot csinálja, ami szintén lehet még magasabban, akár a fordított fej-vállam célárával együtt.

http://www.postimage.org/image.php?v=PqfT5d0

#302025 Hathor Előzmény: #302016

Múlt szerda körül beraktam..

http://www.postimage.org/image.php?v=PqfNAv9

pirossal a fordított, lilával a szűkűlésből kilépés, és a 200napos mozgó átvitel 1212ön még nincs is rajta, de az 50es fibo átvitel igen.

Ami miatt még esetlegesen visszavárom egy körre az a trendváltó háromszög harmadik érintése, és egy negyedikre még visszavárom, ez benne van a pakliban, de akkor még egy pár hétig elmegy a játszadozás ezen a szinten, talán választásokra kitörhet, de fordított fej-váll szerint már nincs idő visszajönni. A terndváltó emelkedő háromszög teteje ami 61.8on van, esetleg az foghat harmadszor fel. Kérdés mit akar SP.

#302020 banyaiz Előzmény: #302006

szerintem , ha amcsik a héten áttörik az 1130-at s&p-ben az Otp egyik nap fog menni 5-10%-ot, a többi bluet tippelni sem merném, Matáv kivételével éves csúcs közelben vannak.

Ha meg nem tudnak amcsik kitörni akkor marad ez a kínlódás szvsz.

#302015 Hathor Előzmény: #302013

az lehet, hogy ok.

én azért egy visszateszt után tovább is várom, ha nem töri át elsőre. :)

#302011 Hathor Előzmény: #302006

OTPt meg fogják talán venni.

5050es 50es fibonak benne kéne lennie egy körre mindenképpen.

Buxunk 430on volt éppen, mellette hati 480, 50pont KT :)

kis pesszimista hatisok

#302006 Ibiza Előzmény: #301983

igen otp sunyit..1% s&p-re nekem rendszerint nem jó jel a fotex 410 felett :) kiderül

valami készül már egy hónapja érzem..

#301983 banyaiz Előzmény: #301981

400 körül ellenállás prompt buxban, azon áthúzzák mehetnénk pár 100 pontot felfelé vsz. Főleg Otp lapít nagyon.

#301981 Ibiza Előzmény: #301980

imf eladott aranyat..ezt a pénzt akarja kihelyezni.. nyomást gyakorolnak..előkészítik a tárgyalásokat...kell nekik a politikai befolyás..előzőleg elcseszték.. a fidesz megmondó embere tán erre dolgozik.

tőzsdéznék de minden drága.. de sávtetőn sincsenek.. nem kell semmi..

#301980 banyaiz Előzmény: #301978

támogatom a kormány a kritikai észrevételeimmel. Egyelőre nem tetszik amit látok, nem ezért szavaztam rájuk, belpolitikai célok miatt kockáztatják az ország gazdasági megítélését, ez nekem nem fér bele.

Túl sokat vártam úgy látszik. :D

Ne de ennyit erről , tőzsdézzünk.

#301978 Ibiza Előzmény: #301974

beálltál egy irányba mint bogár és csak fújod..te tudod..

a választó nem erre harap hanem körülnéz a környezetében..

#301974 banyaiz Előzmény: #301970

nem véletlenek, mert a választópolgárok harapnak erre. :D

személy szerint aki ekkora baromságokat beszél egy lovaskocsi vezetését sem bíznám rá, nem egy banki szabályozórendszer kidolgozását.

Ha nem érti a kommunikáció szerepét a mai pénzvilágban akkor azért, ha érti és mégis ilyeneket beszél akkor azért.

#301973 Ibiza Előzmény: #301966

a médiacsicskákról remélem azért van némi képed..

hazátlan ebeknek térkép e táj..

#301970 Ibiza Előzmény: #301966

kicsit gondolkodhatnátok..

kósa 150fős lakossági fórumról "verte" le az amerikai tőzsdét.. miközben a hazai pénzügyi vezetők éppen külföldi ródsón voltak..

sztem nem véletlenek kósa szögletes nyilatkozatai..ha akarnák elhallgattatnák..

nem tudjuk mi van a háttérben..milyen pénzügyi zsarolások..az eddigi hazaáruló galandféreg kormány gazdaállatai próbálkoznak...

Orbánék sztem jól kipekulálták a bankadót.. határozatlan időre.. ami azt jelenti vissza tudnak szivatni..ez szúrja a pénzügyi gyarmatosítók szemét..

#301969 banyaiz Előzmény: #301966

Nem hiszem van még egy akkora marha politikus a világon aki a saját országának a gazdaságát szidja kormányon, miközben ilyen állapotban van a világ. Usában ilyet csinálna egy kormánypárti politikus helyszíni kivégzés lenne. :D

Kommunikációs tanácsokra van szükségük , számlázok én nekik pár 10 milláért, csak az a baj ha ezt sokáig folytatják nem fogja őket komolyan venni nemzetközi pénzvilág, hiába kommunikálnak pozitívan.

és ez nyomhatja buxot , hogy ne offoljunk teljesen. :D

#301966 Kezdő Előzmény: #301960

Közben a média meg gúnyosan mondja, hogy "hát persze, Kósa Lajos Debrecenből az amerikai tőzsdét is le tudta verni..."

#301961 Amatoregy Előzmény: #301954

nincs valakinek ismerőse Kósa, Szijjarto, stb titkárságán?

TA helyett ezentúl az alapján fogok trédelni... :D