és pár naggyal meg fölé húzzák. de mit akarsz ezzel mondani?
és pár naggyal meg fölé húzzák. de mit akarsz ezzel mondani?
ép azt nézem, hogy kis tételekkel nyomják lefele 8 alá :)
a faktorból számolt 7371es célárad jobban izgat, hogy mikorra teljesül... :)))
szerintem még van neki bőven.
Ha igaz, amit írtak, hogy 100k-ja van, akkor az még eltart néhány napig, mert a nagy forgalmú napon is kb. 30k-nyit tudhatott eladni...Aztán azóta nem volt akkora forgalom.
Kár, hogy nem engedte feljebb, ha legalább 5%-ot engedett volna a hírt követő napon, akkor szerintem sok speki venné még, most meg mindenki azt hiszi, hogy ez a max.
Nekem nem sürgős.
Szép tiszta cég. Jött rengeteg új jövőbeni több évtizedre biztosított profit, és jövőre is fog valszeg jönni, meg az után is.
egy dolog nem tiszta, hogy a szerződésekben mintha azt írták volna , hogy 3 évig fix az ár, ami a mai változó gázárak mellett egy kicsit kockázatos lehet, bár lehet fedezeti ügyleteket kötni, gondolom.
igen ez tegnapi hír, vagyis pénteki, de kb már egy héttel azelőtt tudni lehetett, hogy az rfv bekerül a kosárba... :)
BUX tag lesz az RFV, kikerül a Nyomda és a Synergon
A BÉT döntése értelmében 2010. október 1-től a BUX 12 részvényből áll majd, új szereplőként az RFV papírjait üdvözölhetik a befektetők. Az Állami Nyomda és a Synergon viszont elhagyják a hazai benchmarkot. A Cetop 20 indexbe új tagként a PGE és PZU részvényei kerülnek, míg a Bank Zachodni és a PGNIG kikerülnek.
"A kisebb papírok kapcsán kiemelhető, hogy a várakozásoknak megfelelően az RFV bekerült a BUX indexbe, míg az Állami Nyomda és Synergon kikerült."
ha már így leült a topic, versenyezzünk! ki találja el pontosabban a célárat?
kezdem a sort: 12.450 Ft
nagyon szep volna ha az evet igy zarna :)
az erste celarara vagyok kivancsi, hogy milyen szemtelen celarat almodnak meg, csak ugy kivancsi fancsisagbol :)
Ha minden nap 1%-ot mennénk, akkor 70 tőzsdenap alatt jönne össze +100%. Ez 14 naptári hét, tekintve hogy most van a 37. hét, ez még simán összejöhet 2010-ben :))) A célárad ezek szerint 16.000 JMF?
szép lassan minden nap megyünk fel 0,5-1%-ot. Az év végéig még 50-100%! :)
melyik állat bundája a legboldogabb?
juhé!