Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

ECONETka

Re: nincs cím

#301993 zeeh_ Előzmény: #301968

Nem tudom, hogy mikor, de annak a BUX fej-vállnak úgy tűnik, annyi. Más lehet a jövő.

A szocik imádják a pénzt, meg lesz ez futtatva egyszer alaposan szvsz mielőtt elromlana a hangulat a nagyvilágban. Pár nappal ezelőtt egy szép 50k-s pufi volt 98-on és rádobálták a kicsik nyitás után, sunyi gyűjtésnek néz ki, ami zajlik.

Fotex, MOL mintájára szerintem benne lehet, hogy pár év alatt megfuttatják alaposan, mint tették azt az előbb írt 2 papírral. De nem azért, mert annyira jó és nyereséges cég ez, hanem azért, mert a szoci pajtások az anyjukat is eladnák, ha tudnák, annyira szeretik a lét.

#301944 zeeh_ Előzmény: #301935

Egyre inkább úgy érzem, hogy meglesz ez innen 9x Ft-ról futtatva rövidesen.

#301238 zeeh_ Előzmény: #301215

KEG-et, Phylt ma is húzzák, gondolom, akkor eco sem marad ki a játékból.

#301215 zeeh_ Előzmény: #301143

Hát, érdekes ez az ecora épülő médiabirodalom...

A szocik szeretik a pénzt, anno a MOL-t szépen megfuttatták 2002-es 3800 körüli szintről pár év alatt. Nem zárnám ki, hogy majd egyszer ecora is ez a sors vár, ami mindenkinek jó lenne.

De azt sem zárnám ki, hogy ha nyerőre fordul valami csoda folytán minden, kivezetik a fenébe, hisz onnantól semmi szükségük a kisbüfikre.

#301090 kosami Előzmény: #301086

Szerintem az attól függ hogy ha lesz akkor hol emelnek tőkét

Én már nem tudom miben bízzak :)

#301086 Zotya32 Előzmény: #301083

egy merész ötlet....

meddig mehetne fel? 130? vagy netán felmutyiznák a legutóbbi 151-e szint fölé?

#301081 Zotya32 Előzmény: #301077

köszi...

hát, most már nem tudom, hogy mi legyen... Lesz-e hatása az eco-ra az épülő médiabirodalomnak, vagy jobban járok, ha az épülő megújulóenergia-birodalomba teszem át a pénzem??

#301076 Zotya32 Előzmény: #301075

vmiért már nem elérhető; bár én lementettem; de még van folytatása a 2. kép alapján :)