Regisztráció Elfelejtett jelszó

Moto GP

Re: Ez is motoros téma

#30196 kerikoma Előzmény: #30187

Nemjárok ki sajnos! Már többször is volt lehetőség, de még nem jött össze igazán. A Balatonringre nagyon szeretnék elmenni, sőt el is fogok! Pályázni is már mehettem volna, de nem mertem még, de ami késik az nem múlik!

Vasárnapoknént szoktuk az országot járni, ha jó idő van!

Gondolom a pályázás azért jobb, mint az országúti huppanókat kerülgetni és szegény autósok szidalmait hallgatni!

#30194 Sz.bence Előzmény: #30191

Igy motorosok nem talizunk egyszer kint a ringen egy versenyt megnézni?

de felőlem pályanapozhatunk is:)

#30187 Sz.bence Előzmény: #30185

teljesen zxr segge van meg minden:) mondjuk én annyira nem vágom a zxr idomozást mert nekem mindig is pályaidom volt rajta nem a gyári formával.

versenyekre kijársz?

#30185 kerikoma Előzmény: #27817

Sz. Bence!

Nem jól látszik a képen, de különben szeretem a Kawákat! Több barátomnak is az van! nekem egy Honda VFR 750 F van, nagyon király állapotba van. Tudja a sportot is meg a túrázást is!

#27817 kerikoma Előzmény: #27651

Ma nagyon megküdtem a crosst! Szét rázta a vesémet, de nagyon lelazultam! Holnaptól kemény hetem lesz, de megpróbálok ide is figyelni Kiványcsi leszek Talma mit csinál! Bele fog jönni az új kategóriába az biztos! Ő sem hiába lett világbajnok!

Hajrá!!!

#27651 Ragyas Előzmény: #27643

Szimó blokkot bele és nincs több gond! :) 1300 forintért vette nekem apám 8 éves koromban a locsólópénzemből. Lábam alig ért le róla, de ha már ment nem volt gond. A szemétbányában hűtőszekrény ajtóból csináltam ugratót, ott vertem be először a tököm rendesen. :)))

#27644 kerikoma Előzmény: #27640

Hát sokat lehetne ezekről a dolgokról beszélni és most jól is esett, de most lépek mert holnap sok a meló és még az F1-et is meg akarom nézni.

Szisztok és jó éjt!

Hathor pedig azt mondja Yo8!

#27643 gentlemanus Előzmény: #27640

Ragyás neked volt Rigád?

Azt hittem, hogy olyannal csak én jártam annak idején. Egy zöld riga.

Állandóan szerelnem kellett, mert valami kínja mindig volt.

#27640 Ragyas Előzmény: #27634

Pont így jártam én is... A krumplistésztához a Riga dukált, csak a párttitkár fiának volt Simsonja. :) De simán lenyomtam, mert sikerült szerezni egy bontott Simo blokkot ami bele lett heggesztve a Riga vázba és a lánckerék áttételeknek köszönhetően simán verte a gyári Simokat.

Re: Bírom ezeket a mocis vonulásokat

#27636 kerikoma Előzmény: #27628

Igen, teljesen megértelek. Nekem mindegy, hogy mi csak 2 kereke legyen. Minden motoros a cimborám. Nekem is lesz chopim, de ahogy Wasszeitung mondta még várok vele, míg idősebb nem leszek. De attól függetlenül királyok!

#27634 kerikoma Előzmény: #27627

Nekem is így sikerült megvenni az endurót. Mondjuk nem zsír volt, de a km az nagyon kevés volt benne. Ismertem a gazdáját és azonnal rányúltam. Olyan hangja van mintha tényleg a gyárból jött volna ki. Az asszony meg jól lenyúlta, de mondjuk imádja az biztos. Csak én tankoljak bele! Mondjuk ha 84-be ez volt az álmod, akkor kb 1 korosztály vagyunk, csak én akkor egy pedálos komárt tudtam nagy nehezen bizniszelni, míg a többi havernak S50-ese volt. De sebaj, elmúlt:))))

#27627 Ragyas Előzmény: #27624

Nem... Zsír gyári endurom van, csak gondoltam belepiszkítok a motoros topicba. :)) 3 éve véletlenül találtam az interneten és annyira gyári volt, annyira kevés kilométerrel és megkímélten, gyakorlatilag nem használtan, hogy egy úra múlva leszerelt kormánnyal a csomagtartóban volt.

#27624 kerikoma Előzmény: #27619

Ez az a Simson, ami a képen van? Ez még a nagytankos és nagymotorként is kiadták. Mármint rendszámosan. Nagyon jól bírják a strapát és a 80-at vitték egy kis olcsó tuninggal.

Nekem még van egy romet pónym teljesen chopperosra alakítva. A kisfiamnak speizoltam be. Már ment vele, de még nem igazán ér le a lába. 1 év állás után pörcre indult!