lehet, hogy rám gondolsz, de én 675-ön akartam "mindig" shortot nyitni és csak napon belülre
lehet, hogy rám gondolsz, de én 675-ön akartam "mindig" shortot nyitni és csak napon belülre
Ki az aki ezt 685-nél mindig meg akarta shortolni??
Ha most sem shortolja meg, akkor soha az életben nem fogja megtenni!
Lemaradtam :(
Pedig úgy el akartam adni a 674-es pakkomat de a meló miatt nem tudtam Peti-zni.
Mindegy most már akkor majd holnap.
P.
Amiket írtál, abban igazad van.
Én azért látok jövőt. Folyamatosan terjeszkedik, fejleszt.
Optinet is egyre több helyen lesz elérhető, az LTE technológia hazai tesztjének második szakaszában jelentős eredményt értek el, bevezették a biztosítást a mobiltelefon-tulajdonosok számára, forgalmaznak gázt és áramot, mely szintén egyre több helyen lesz elérhető.
Nekem ezek pozitív lépéseknek számítanak és egyben biztatóak is.
Nekem az a bajom a Tcom-mal, hogy semmi perspektíva nincs benne hosszú távon.
Évekkel ezelőtt -mondjuk 5 éve- több százezer forintos telefonszámlája volt a cégnek,ami majdnem mind a Tcom-hoz ment.
Aztán bejöttek a CPS szolgáltatók, a Tcom árai alá ígértek, a forgalmat elvitték, de maradt a Tcom-nál kb. havi 100.000 előfizetési díj.
Aztán a mobilok meghírdették az egymás közötti ingyenes beszélgetéseket, és már a CPS szolgáltatóknak is csak töredéket kellett fizetni, ráadásul ezek a díjak is folyamatosan csökkennek.
Ma meg már oda jutottunk, hogy van a mobilinternetnél is olyan megbízható technológia és sebesség, hogy arra sem kell a vonalas vezeték, hogy ADSL-ed, vagy bérelt vonalad legyen. Ráadásul már vannak olyan internet szolgáltatók is, amik tel-vonal nélkül is szolgáltatnak.
Ráadásul az internet szolgáltatások ára is folyamatosan csökken.
A mobil dettó.
Ma már havi kb. 20e ft-ot fizetünk a telekomnak.Ráadásul nemsokára jöhet egy negyedik mobilszolgáltató is.
Szerintem ez volt az egyetlen nagy cég, amit jókor és viszonylag jó áron privatizált az állam (mondjuk az értékének legalább felén-ez már jónak számít!).
A lakosságnál is ugyanez a trend.
Akkor mi a francért tudná fenntartani a Tcom az osztalék nagyságát (reálértéken)? Túl nagy ahhoz , hogy dinamikusan változzon, mint egy kis cég és túl kényelmes pozicióhoz szokott 30 éven keresztül, még ha valamit változott is azóta.
Menjen csak menjen jó magasra.
Nekem is van egy pár belőle.
Én folyamatosan telcsi leírást hallok az elemzőktől, természetesen a fundásoktól.
Egyik sem ajánlja, ez az ár fölé én sem várom fundásan, max ha kkitöretik és megtépik spekire, technika alapján. Megközelítették a 700as szintet technikailag ez lehet vízválasztó.
http://www.portfolio.hu/tool/print/2/138312
Az Erste ma megjelent szektorelemzésében a második negyedéves számok és a kilátások tükrében felülvizsgálta a Magyar Telekomra vonatkozó ajánlását. Az elemzés legfontosabb pontja az osztalékkal kapcsolatos rész, hiszen az elemzőház veszélyben látja a Magyar Telekom jelenleg 74 forintos részvényenkénti osztalékának fenntarthatóságát
Nem, csak stratégiát váltottam. Nos stress, no daytrade! :-)
Fordulat közeleg, hogy ennyire mennek ma a kicsik?
Rábát még nem láttam ma száguldani, teszek is át még zsét a számlára, hátha... :)
sok pénzed van :) szép átkötés volt benne
Ez is ilyenkor bír megindulni, amikor nyakig ülök más papírokban...
Hát nem keveset kötöttek át benne. / off: egisben is jó nagy átkötések voltak ma/
Köszi neked is.
Kicsit én is fáztam tőle, meg egyszer el se küldtem a Peti-ben mivel tudtam,hogy nem leszek sokáig gépközelben (meeting). Aztán vettem egy nagy levegőt és csak betoltam.
P.