Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Meglettek a csontvázak v…

#301718 wizes

Meglettek a csontvázak végre!

Ezexerint valaki berakta a Stocki-ba őket!

o))

yrgg!!

Tegnap szoptam. Folytattam a tegnapelőttit.

Megint sikerátt nyereményt veszteségbe vinnem, - elkezdtem újra SL-t használni a héten, nem is egyszer kivágott. Tegnap először pont ft-ra mintha értem jött vona le.

Re: nincs cím

#301713 Hathor Előzmény: #301680

Én tanultam annyit a piactól, hogy max 1000pontig legyek biztos a dolgomba. Az a küszöb nálam. 100Ktval egy milka, 200zal kettő. Volt pár fájdalmas zárásom, az utolsó kettőt kell még visszahozni nullába, a többit mind sikerült eddig.

Lényeg, hogy ne akarjunk okosabbak lenni a piacnál. Figyelem a topik reakcióját, a csapat 95%a biztos hogy esünk, folyamatosan küldi neki a shortot, holott egyáltalán nem biztos semmi. Mi van, ha nem megyünk már 20K alá, de 22alá sem. Jelenleg nehezen kizárható, de mi van, ha elkezdik most tépni fel a piacot? Nem hagynám figyelmen kívül.

Ez nagyon fontos. Ne mondjuk, hogy biztos esni fog, ne mondjuk, hogy ez nem mehet 26Kra.

Annyi pénz parkol partvonalon, hogy szerintem iszonyat szinteket lehetne elérni felfele, ha elkezdenék húzni a piacot folyamatosan napokig, és akkor nem beszéltünk egy év emelkedésről innen.

Persze mire is? Hát mire ne? A reálgazdasági helyzetre ne. Az esetleges jobb jövőre igen, illetve arra, hogy a pénz dolgozzon az alapoknak, biztosító társaságoknak, bankoknak stb. és ezt ne a shorton kelljen megkeresni, szétütni egy gazdaságot, hanem normál piaci felmenővel megkeresni.

Na még tudnám mondani, de nem dumálok annyit.

PEACE

#301711 Hathor Előzmény: #301685

Csoki koma, :)

ha 23.8nál kezdesz építkezni, akkor igen is benne van szerintem nálad a 26K :))

#301710 Hathor Előzmény: #301702

ricsi koma,

muszáj lenne figyelnem a sorsát, hogy értsem a logikát, azért kérdezgetem, minden nap elküldhetnéd a pozikat, hogy átlássam megéri e :))

Írtam a Bud féle Quaestort, hogy szerintem az elég korrekt, hogy kiválasztom pl a 21800as longot most eladással, eladok onnan 10kontit, itt ráadok 10kontit, veszek 10kontit, ha fel megy megint eladok veszek, és összeütköztetem ezzel a vétellel fent, ha le megy 22Kra akkor meg zárom a shortokat innen. Mondjuk ez egy sávban működhet jól, de kb egy éve itt mozgunk, így az esetleges magasabbról beragadt párok, mint mondjuk most 26Kn vett utolsó long veszteségét behozná a sok párosítás, de még az is lehet, hogy 26Kra elmegy akkor ott nullával azt is zárni lehetne, szóval ezt is le fogom modellezni.

Most estem haza reggel ó…

#301702 Ricsi

Most estem haza reggel óta, kicsit elfáradtam, de Hathornak muszáj válaszolnom.

Én egyszerű vagyok, mint egy faék. Vettem 22 850-en, majd 23 650-en, mert az 800 ponttal több. Ezek épp short zárások voltak, de mind1. Ennek az átlaga 23 250, az átlag és az aktuális ár közötti felező pedig 23 450, tehát ott dobtam (pontosabban 23 477-en, de ez piaci mozgás miatt van). Így azóta megint shortban.

#301686 kerikoma Előzmény: #301685

Áh bratya ne szórakozzál már, ilyen pakkal csak motoros találkozókra szabad menni... Én 23540-en vagyok shortba 1000 konitval és minden 1000 pont emelkedésnél beleadok 1000 kontit egészen 43550-ig és akkor szólok a hugomnak hogy adjon már még, mert 55685 K-nál tuti következik a nagy esésés és onnan jön az Armegeddon és vissza esik 55684-ig és akkor még bele fogok tolni kb 10000 kontit.....

Annyira szar idő van, hogy megyek és iszok egy páleszt mindenki egészségére:-)

Senki ne vegy sértésnek:-)))

#301685 Csokigyáros Előzmény: #301680

hát én 23,8-nál kezdek építkezni... de max 150 k-s pakkot tudok elképzelni... nálam az az egészséges szint.... persze ez mindenkinél más....

#301683 lyonell Előzmény: #301682

saját tőkét 8 év alatt gyűjtöttem,napi 16 óra munkával.Voltam autókereskedő,piacos,ingatlanos,videójáték boltos, stb...

autókereskedőkkel csináljuk akik fehérváriak minnt én,csak már ők sem csinálják az autókat,de én még picinek számitok van olyan volt autókereskedő társam aki 1milliárdal deviza,semmi más csak euró/forint.

de szerintem idén marad …

#301680 lyonell

de szerintem idén marad a sávozás végig sajnos,asztán talán év végén kitörünk,vagy ha úgy tetszik letövrünk,a lényeg lefelé várom év végégn,vagy jövőre tehát 20 alá,akkor meginnt megkinálom.Ezket amik mst vannak 20 ezer körül kéne zárni.

#301679 lyonell Előzmény: #301672

sokat adtam rá full tőkém az 900 konti,asztán haver is beszált 900 valóval abból már 600 van rajta a tegnapiakkal meg mai jakkal együtt,asztán van még ennyi tartalék kb 1200 amit rá leht még adni innentől ha megy fel 1000 pontonkén 150-et küldök neki,... És ha véletln feljön 26 fölé akkor meg tudom oldani 30 ezer ig,de ha megindl le a héten fullon ráado az öszeset,ami van.

#301670 lyonell Előzmény: #301669

mostmár több is van sokkal,dax mst nincs buxot ölöm. 26 ezerig tartom.sp-é plafon 1130.

#301669 Hathor Előzmény: #301665

ez a hétfő kedd szerda ezen a héten is volt már tippként, nem? mindig adsz rá, azt mondtad már 300Kd van vagy mennyi.. mi lesz ha kitépik fel? meddig tudsz adogatni?

gondolom dax shorttal is tele vagy, ez mondjuk elég szép nagy short pozit jelentene..

na ezt majd vmikor elolvasom.

#301668 Hathor Előzmény: #301665

szerintem ez az S&P szűkűlés iszonyat jó, és sokat mondó.

naposon van benne még tér egy idejig

http://www.postimage.org/image.php?v=aVD_Mii

mivel ez nem saját ötletem, beírom, hogy Tőzsdeklubos forrásból rajzoltam be saját chartomra, de a leszorítom hasonlóan ezt mutatja, csak egy csúccsal feljebbről indítottam én.

Másik chart S&P:

http://www.postimage.org/image.php?v=aVE0fe0

Na ez sem saját forrás, kinti blogról fotóztam.

Mielőtt Herceg megkérdezi miért ide, mert hozzákötöm a magyar piacunkat, hatival élen, és itt van az én hazám a fórumon, és a földieimnek mutatom.

Yo7végét Nektek!

eddig jó bux nem megy kü…

#301665 lyonell

eddig jó bux nem megy külföld után,ebből következik még külföld 3nap long,hétfő kedd szerda,addig buxnak töszörögni kell ahogy szokott :) aszt kész,.Adtam rá ma is :)

#301660 Hathor Előzmény: #301655

Na megszakadt az irományom

szerintem esélyes, de szerintem minden esélyes, így kihagyom ezt az egyik nap 2%le, másik nap 2%fel rángatózást. Lehet hogy van vola, de össze vissza, nincs mire építeni.

pénzégetésnek tökéletes, vagy géppuska kezűeknek.

Megvárom, hogy OTP elinduljon fel, vegyék 50Kkal legalább, és megpróbálok belépni oda.

Ha megy fel akkor hatival bővítem. de ehhez 5030fölé kéne mennie, ahogy hercegünk mondja 5050fölé. illetve S&P nek 1112es 200napost átvinni, illetve ott a szűkűlés tetejét is.