semmi baj... az az év eleji pakkomnál lehetett, ott 23,2k volt a legmagasabb shortom...
semmi baj... az az év eleji pakkomnál lehetett, ott 23,2k volt a legmagasabb shortom...
Nem követtem figyelemmel, azt hittem 23K volt az utolsó adásod, úgy emlékeztem, elnézést.
26 k felett vettem az utolsót... duplázni akartam, de nem volt vér a pucámban....:)
27 k-ig biztos bírtam volna, de ott már nem sokat....
a mondatod második részét nem értem :(
adtam is rá két részletben...
és mi volt a likvidálási szinted? 26K fölött mondtad, hogy kivágod valahol, nem? Én azt hittem 23K fölött már nem pakoltál rá.
megnéztem... 24k volt a beker, és 22,4k a zárási átlagom....
az év eleji pakknál pedig... 22,5k és 20,9k...
azt nem tudom de 1600 pötty volt az átlag plusz rajta.. 8-10 pakkom volt 10-20k-s... és 1500-1700 pluszban zártam... valahol 23k körüli beker és 21,4 k körüli zárási átlag... de talira megnézem, úgyis megígértem Budnak és Ricsinek hasonlítjuk a hozamokat.... :)))
Vazze,de jó fej ez a hati,visszajött 150ig hogy Herci tudjon rá adni :D
Csoki? te milyen átlagú short pakkot tettél össze és hol vetted vissza a végén?
lásd az én 23,8k-s belépőmet... :)))
alacsony a forgalom ebben a fene nagy beadásban ! nem gondolja kolléga?
Sajnos 22000-nél beragadtam stop nélkül 2 napig nem voltam itt ( kereskedési időben) azóta kicsit felhúztam az átlagom , de még mindig 22650-en van !
Szerencsére nem nagy pakkok , de veszteséget nem realizálok !
Szerintem ez csak korrekció , semmi komoly . 22500 Buxban illetve 22800 hatiban nem fog elesni !
azért sokszor kúrtam rá, hogy ment tovább Én meg malmoztam visszajön.. :))
ami késik nem múlik....
700ks bohózat az mi?
Na töltöm be a másik gépem a kaszás avatarra, annyira mindenki kemény leütős avatrat akar berakni :)
mindjárt betölt a másik gép :)
ez az otp tartás is érdekes, nem veszik, de be sem ütötték még, ilyen harmatra már be kéne ütni, és bearagadtakat kitárazni, csak nagy lavinát indítana. Remélem nem sunnyognak a magyar piaccal és megtépik valamikor sunyin. Itt már minden lehet.
szerk, na elkezdik venni most?? :)
:)) de beteg :) és milyen optimista :D
10.000 nél fordítunk full longba, Oké Herceg ? ott már mindegy lesz...mert ha nulláig lemegy akkor is kiszállunk 3000 pontos nyerővel :D
Alatta vagyunk,mehet most is :D
Holnap kinéz az avatárcserém...
Én meg elfelejtettem adni 150 alatt tosszam meg.