pozik bennt, értekezlet kezdődik..
Joreggelt: ) 12867-en vártam vétellel, de csak 870-ig jött le : \
érdekesen alakul...
mármint usa. Lemerült, mint a zsebtelep...
addig még van 500 pont. Az bárkit megöl rosszirányban. Én megfogadtam, hogy nem tologatom, ha rossz az irány akkor kivágom. Erre eddig nehezen szántam rá magam.
Olyan hosszútávra meg nem gondolkodom...
Buxban közelítünk 13e hez ami erős ellenállás,Oti asszem 4x re fut neki 2700 feletti szintnek jó lehet a short ha sávozunk még egy darabig....
csak hati shortom van. Záróban nyitottam.
Europa faktor miatt (igaz most utólag néztem meg).
nem lőttem be semmit.
2520-on akartam dobni, de egon után felhúztam a 10 % körüli értékre. Ha bejön jó lesz, ha nem akkor is.
Mindig sávosan veszek és sávosan adok el. Herceg jól lövi be a szinteket csak 50-et általában téved.
Ezért én alatta/felette indulok 50-sével, exponenciális mennyiséggel.
Utólag minden könnyű,előre látni és meg is tenni az a korrekt,holnapra mit tervezel ha ez így ment? :D
Gratula,jól belőtted a szinteket!
ennek viszont a jelentős részét az elmúlt kétnapban oda-vissza meglehetett volna játszani.
csak pont a fordulólnál nem voltam gép előtt. Ma meg bevittem reggel ezeket a szinteket és kész.
otp 2422 vétel, 2590 eladás
hati 12630 vétel 12902 és 12925 eladás.
Ha publikus leírnád a szinteket (mennyiség nem érdekel),mit hogy sikerült?
Ha nem lettem volna gépközelben nem vágom ki Otit,így 0ban kiszállás történt nagy kasza helyett :(
na itt a multilateriális topikban azért írnék a hatiról is.
Szóval zárásra értem vissza, minden elment a reggeli bevitt árakon ráadásul napi max közelében (hati long és otp.)
Most viszont usát nézve ez a hati short egy kicsit elbizonytalanított. Nem volt idő ránézni a chartokra...
35?
talán az volt a támasz tegnap
gondoltam, ha az megfogja veszek napi minimumon
ez volt a komoly taktika :))
Én is megfosztottam magam egy 2440 es tőkeáttételes longtól,mikor csorgott vissza :(
Miért pont 2335 re álltál?Én 2360 at néztem ki,de nem vettem ott,túl olcsó volt :D
tegnap beálltam záróban otp 2335-re full tőkével
felkötöték 63-ra, nem kaptam
aszem ma boldogabb lennék kissé
tudom, ha a nagymamámon csengő lenne ............
Ma délelőtt usákok -1% ban voltunk Oti +5% plusszban,megyünk szélnek világnak :D
Kaszinó a pozi napon túlra és napon belülre is.......