lehet, hogy rosszul fogalmaztam, persze, most minden könnyebb és gyorsabb, mégis az internet korát éljük! Viszont a lehetőségek beszűkültek! Ha nem tudsz valami újjal előállni, csak a tucat közé tudsz beállni és talán a szinten tartáshoz elég lesz.
beszűkült lehetőségeket sem úgy értem, hogy nincs választék, hanem pontosan fordítva, mindenből túl sok van, ABC, Ingatlanos, autószerelő, gumis, ruha, bababolt, függöny stb.. a lista végtelen, szinte mindenből 1 utcában 2-3-at is talál az ember.
Ezért nehezebb most a helyzet, szerintem!!!
Ha meg gyártani vagy valami komolyabbat szeretnél csinálni iszonyat sok pénz kell hozzá.
A lehetőségek ilyen módon beszűköltek, kintről sem tudsz behozni oilyan egyszerűen, mert a jó dolgokra sokszór kizárólagosság van, ha meg behozod a kilós ruhát, abból is van minden sarkon 1 legalább!
Szóval én új vállalkozást ami menne, nehéz elindítani!
Gondolj csak az ingatlanpiacra, Mikor kezdtél hányan voltak/voltunk, és most? Mikor mi kezdtünk 8 éve még volt benne perspektíva és most?
IV. Árpád úton 5-6 ingatlaniroda van úgy, hogy 4 már bezárt! Káposztásmegyeren van 4 iroda 5 évvel ezelőtt szinte csak mi dolgoztunk ott a Pertner irodával együtt, azóta ők bezártak :(
Csemegebolt? Minden sarok párosával vannak a zöldségesekkel együtt és nincs valós nagyker ahonnan beszerezheti az üzlet a terméket, max METRO, de ausztriából olcsóbban megússza az ember, sőt ha kirepül angliába alidlibe akkor is jobban jár, mintha itthon megveszi!
Ezért nehezebb most!!
Mezőgazdasági ország vagyunk elvileg és mégis atz Osztrák / szlovák lisztet olcsóbban tudod megvenni, mint a Magyart! És ez a felsorolás sosem ér véget!
Na én ezért is akarok innen ebből a lehúzós gennyes oroszából eltakarodni!