nem kell fűteni, mert vízparti, óceán mellett van, nincs annyira hideg télen. Max -10
Zöld energia aránya 90% Kanadában, többit találd ki, hogy milyen drága lehet az áram és a víz ilyen adatok mellett...
nem kell fűteni, mert vízparti, óceán mellett van, nincs annyira hideg télen. Max -10
Zöld energia aránya 90% Kanadában, többit találd ki, hogy milyen drága lehet az áram és a víz ilyen adatok mellett...
Értem én, csak a bankok az utóbbi időben (remek érzékkel megáldva) dupla fedezetet kértek..
A kiindulási alappal egyetértek.
Bocsi csak a BUX1012-ben alakult ki egy kis OFF és ide jöttünk át..
Nem ez volt a kiindulási alap, hanem az, hogy a fedezet nem ér annyit, mint a hitel.
Ha a 40 millás házamra felveszek 3 millát, akkor sem fog előállni ez az eset.
Sziasztok Stocklandyardos Család!
Annyit szólnék hozzá a témához, hogy sokszor dupla fedezetet kért a bank (nagymama lakása pl)
Szóval nem olyan egyszerű, hogy felírnak 4 mill-t egy papírra és ennyi...
Én programozó vagyok, és mindenhová befogadnának.
De eszembe sincs elmenni innen.
Igazad van, irány Ausztrália! :)
Ja ott meg állítólag emeltszintű nyelvvizsgát kell tenni a letelepedéshez, a múltkor ezen bukott el több ÍR ápoló csaj, pedig ők valószínűleg kicsit előnyben vannak másokkal szemben az angolnyelv terén. :)
A fűtésbe is besegítenek? Kit érdekel az autó, amikor szinte egész évben fűteni kell?
Ott most épp napsütés volt tegnap, és 13 fok.
ismerősöm most költözött ki nyáron Vancouverbe, ott az a válság, hogy önkormányzat mindenkinek ad 15.000dollárt, aki hybrid autot vesz. Csóka egy hete volt Kanadában és kapott 15k pénzt az "államtól" hogy vegyen autot :) Legzöldebb város akarnak lenni, taxik 85% hybrid a maradékot is fizeti a város részben.. brutál mi van kint...
Kanada két hete megállította a bevándorlást, ha nincs 100.000dollárod és nem akarsz befektetni min 500k-t akkor be se tudod magad vásárolni az országba. Lezártak minden beléptetést és a folyamatban lévőket is azonnali hatállyal felbontották. 31 szakmából engednek be válogatott embereket, szakma!!! nem ágazat.
Felejtős szvsz :( Én is ezen a projekten voltam...
Jót tett a piacnak az ingatlanadó meglebegtetése.
Én sem vennék másikat. Ahol lakom, az nekem jó, és ha adózni kell rá, akkor befektetésnek sem ér semmit. Az árak évek óta stagnálnak, ha adózni kellene rá, kifejezetten bukta lenne.
A magyar lakosság meg fogy. És emellett sokan el is mennek, mint te is akarsz. Ebből az következik, a vásárlóerő is csökken, tehát nem lesz kinek eladnom a lakást. Akkor meg az nem jó befektetés.
És a lakosság csökkenéséhez hozzátenném, a fehérek nagyon csökkennek, hiszen a szinesek meg nőnek. Ez megint az mutatja, a leendő vásárlóréteg nagyon csökken.
Tegnap beszéltem egy DH kisfőnökkel, irodák összekötőjével.
Álltalában a DH, meg az OC-ek mindig dicsekednek, na ez nem tette, nagyon el volt keseredve, vagy nagyon jó színész, vagy esetleg igazat is mondott, ezt nem tudtam eldönteni :)
A következőt mondta, /Dunakeszin futottam össze vele/ -Tavasszal volt nekik egy kis fellendülés, de csak a bel-belvárosi kislakásokra amik felújítottak volta, abból adtak el jó párat, de sehol máshol nem adtak el semmi mérhető mennyiséget. Még a saját projektjeiket sem tudják megfelelően értékesíteni, hogy a banki ütemezést megfelelően kitermelje. Ezt a környéket, ahol én is dolgoznék, kifejezetten lehúzta, leírta, egyébként itt lakik ő is!
A jövőről is beszélt, elkeserítő volt, mondta, hogy ha be is indul itthon a piac amit leghamarabb jövő tavaszra becsülnek, kérdéses, hogy addig egyáltalán marad e régebbi ingatlaniroda talpon. Azt nem mondta, hogy ők is bajban lennének, de más franchise rendszerek kivonulásáról beszélt.
-kíváncsi leszek rá, az biztos, hogy mi a jövő tavaszt már nem tudjuk/fogjuk megvárni. Egyre jobban kacsingatunk Kanada felé ,főleg akkor, hogy ha a tervezet cég amin most rajta vagyok nem jön össze. A helyzet elkeserítő, lassan mindenhol elfogynak a tartalékok, egyre több megkeresésünk van, elkeseredett hitelesek, hogy adjuk el gyorsan a házaikat, mert a végrehajtó már a nyakukon van, nem győzöm a felvételeket! :(((
De sajnos még ezekre sincs vevő, pedig csak annyit szeretnének a házért amennyi a banki tartozásuk.
de reménytelen a helyzet. :(
Beszélj vele.
Nehéz ember, előre mondom.
Azért adtam oda ennyiért, mert azt ki is kell termelni, és nem 2 hónapra akartam kiadni.
KApísi?
Azt várom JJBOY! Fizess!! :))
Fatherod boltját még mindig látom kiírva a Nefiben.
Nem ment el? Azt mondta ha látom kiírva akkor visszatérhetünk a megbízásra.
Na, arra befizetek.........:)))
Inkább meg kéne bíznia egy jó ingatlanost, hogy adja ki többért :))
Én sem értek hozzá, csak anyám-apám Zöldértes volt. 3 éves koromtól körbejártuk pest összes, nagyobb forgalmú piacát.
A nővérem Mogürt-ös volt. Ikarusokat vitt mindenfelé. Aztán magáncégbe kezdett, és ugyanezt csinálta, nem kis pénzt keresve. De amikor a 90-es évek végén kialakult az első összeomlás, abbahagyta. Ő sem akarta visszahordani a pénzét. És most, 12-13 év elteltével is jó döntésnek tűnik, mert azóta sem menne jobban.
És szerintem ő jó kereskedő. Most éppen gyára van: www.latex2000.com
Pont ezt kezdtem el írni, de töröltem, nem akartam okoskodni........ibiza jobban tudja....igaz, Én csak 20 évet voltam a garayn, az első napi forgalmam 8 e ft volt...........
A jó kereskedő felméri azt is, hogy kinyíltak a határok, már mindenki ott vesz meg mindent, ahol akar. És a jó kereskedő azt is tudja, interneten bármit megrendelhetek a magyar árak feléért. Meg van ebay, meg mittomén micsoda. És ha a magyar szabályozás miatt nem lehet lépést tartani mással, akkor bizony be kell zárni. mert az eddig megkeresett pénzt teljesen felesleges visszatolni.
Én biztosan nem nyitnék semmilyen üzletet most.