Hozzászólás
ZabásTegnap beszéltem egy DH kisfőnökkel, irodák összekötőjével.
Álltalában a DH, meg az OC-ek mindig dicsekednek, na ez nem tette, nagyon el volt keseredve, vagy nagyon jó színész, vagy esetleg igazat is mondott, ezt nem tudtam eldönteni :)
A következőt mondta, /Dunakeszin futottam össze vele/ -Tavasszal volt nekik egy kis fellendülés, de csak a bel-belvárosi kislakásokra amik felújítottak volta, abból adtak el jó párat, de sehol máshol nem adtak el semmi mérhető mennyiséget. Még a saját projektjeiket sem tudják megfelelően értékesíteni, hogy a banki ütemezést megfelelően kitermelje. Ezt a környéket, ahol én is dolgoznék, kifejezetten lehúzta, leírta, egyébként itt lakik ő is!
A jövőről is beszélt, elkeserítő volt, mondta, hogy ha be is indul itthon a piac amit leghamarabb jövő tavaszra becsülnek, kérdéses, hogy addig egyáltalán marad e régebbi ingatlaniroda talpon. Azt nem mondta, hogy ők is bajban lennének, de más franchise rendszerek kivonulásáról beszélt.
-kíváncsi leszek rá, az biztos, hogy mi a jövő tavaszt már nem tudjuk/fogjuk megvárni. Egyre jobban kacsingatunk Kanada felé ,főleg akkor, hogy ha a tervezet cég amin most rajta vagyok nem jön össze. A helyzet elkeserítő, lassan mindenhol elfogynak a tartalékok, egyre több megkeresésünk van, elkeseredett hitelesek, hogy adjuk el gyorsan a házaikat, mert a végrehajtó már a nyakukon van, nem győzöm a felvételeket! :(((
De sajnos még ezekre sincs vevő, pedig csak annyit szeretnének a házért amennyi a banki tartozásuk.
de reménytelen a helyzet. :(