Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Politika totyik

Re: nincs cím

#302708 matgab Előzmény: #302685

Az ilyen derSpiegelbe írogató hazánk fiait -mert ne legyen kétségünk magyar állampolgársággal (is) rendelkező figurák írogatnak Magyarországról, magyarokról a külföldi lapokba, kellene egy kicsit megfingatni, mondjuk elvonni az állami apanázsukat eseteleg Kossuth és egyéb állami kitüntetések után járó javadalmazást.

Nem azért mer tOrbánról, vagy akárkiről ezt vagy azt írnak, hanem azért mert folyamatosan a magyar érdekek ellen írnak.

Másik -kicsit macerásabb lehetőség beperelni hitelrontásért ezeket az újságokat és akkor legközelebb talán meggondolnák, hogy mikor milyen marhaságokat írnak le.

Matolcsy: ezt "halál komolyan" gondoljuk - megszorítások nélkül

#302675 zeeh_

http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=138481&is=1

"Matolcsy szavai szerint a hitelesség visszaszerzését az idei és a jövő évre vállalt államháztartási hiánycélok "kőkemény", következetes végrehajtása, illetve a jövő évtől elinduló szerkezeti reformok sora szolgálja majd."

Valaki nyilatkozhatna végre arról, hogy milyen szerkezeti reformok lesznek, mit és hogyan fognak átalakítani, mert kíváncsi vagyok rá.

Re: Akik maradtak

#301733 matgab Előzmény: #301193

Szerintem nagyon naív aki azt hiszi, hogy pár százezer forint hitel ki tud segíteni egy vállalkozó szellemű embert.

A provident ne cégeknek hanem magánszemélyeknek ad kölcsönt. Tehát akkor nem azért adnánk, hogy vállalkozzanak az illetők, hanem a villanyszámlájukat ki tudják fizetni. Sőt nem is kölcsön lesz, mert nem is fogja a nagy része visszafizetni-eleve ezzel a koncepcióval indul- hanem támogatás.

Cigányuszítás narancsos …

#301693 Wall street

Cigányuszítás narancsos stílusban: hazug kiadványokat terjeszt a Fidesz a Jobbikról (dokumentumokkal és videóval)

A Jobbik aktivistái kérdőre vonták azt az aktivistát, aki Felsőzsolca cigányok lakta részén osztogatott szórólapokat, amely a Jobbikról és a párt támogatta Tóth Lajos független polgármesterről állít valótlanságokat. Az aktivista elmondta, tevékenységét a Fidesz polgármesterjelöltje Orosz Csaba pénzelte. A szórólapterjesztő kijelentését írásba adta, amelyet eredeti formájába cikkünkben olvashat. Egyed Zsolt a Jobbik borsodi országgyűlési képviselője kijelentette, pártja feljelentést tett az ügy miatt. Nem ez az első eset, hogy a Fidesz lejárató kampányt indított a radikális párttal szemben. Bírósági ügy indult egy korábban Kiskunlacházán és Gyálon terjesztett lejárató anyag miatt is.

http://barikad.hu/node/61691

#301193 Netmaster Előzmény: #300404

1. Eszközök? Alapanyag? Munkabér?

2. Mert nem a jutalékban érdekeltek, hanem abban, hogy működjön.

3. Rengeteg embert aki bajba kerül akár ötvenezerrel is ki lehet segíteni, ezért mennek a Provident-féle kölcsönök meg az uzsora. Nekik is nagyon jól jönne valami megoldás, méltányos áthidaló kölcsön formájában (nyilván vannak, akik felélnék, de sokan olyanok is, akik éppen pártízezer forint erejéig kerültek átmenetileg nehéz helyzetbe, és az első uzsorával indulnak meg lefelé a lejtőn). Ez a program azonban alapvetően nem a bajba jutott emberek megsegítéséről szól, hanem azokról, akikben megvan az akarat a kitörésre, épp csak a lehetőség hiányzik. Sajnos valóban az összeg komoly része az adminisztratív és adóterhekre fog elmenni, és korántsem biztos, hogy ezeket hosszútávon ki tudják gazdálkodni, nyilván feketén jóval könnyebb lenne.

#301104 GáborGábor Előzmény: #300854

Hagyó pont ezért lesz esélyes ...

;)

A hozzá hasonló ügyeskedőknek van ez is kitalálva :

Pénze van (senki ne kérdezze, honnan ...) vagyona nincs, de vannak jó kapcsolatai, akik időben adják az infókat ...

#300854 Ozzy_ Előzmény: #300837

Hát ez megint értelmezhetetlen. Ki a mélyszegény? Mivel igazolják, hogy tényleg az?

Hagyó nevén sincs már egy doboz gyfa se. Úgyhogy már a kiírást se értem. És valóban tök értelmetlennek tartom, ha csak vállalkozásindításhoz jár. Ennyiből a szükséges papírokat se lehet beszerezni.

#300837 matgab Előzmény: #300721

a támogatás mélyszegénységben lévőkre van kiírva. Tehát nem olyanokra, akiknek már jelenleg is van vállalkozásuk, azok ritkán mélyszegények.

#300721 Ozzy_ Előzmény: #300404

ennyiből vállalkozást senki nem kezd az fix. Azt nem tudom ugyan, hogy önerőként fel lehet-e használni, mert akkor már mindjárt más a leányzó fekvése.

Ha viszont meglévő vállalkozásokat is támogatnak, akkor marketingre ez pont megfelelő összeg lehet.

#300404 matgab Előzmény: #300336

nem értelek. Mire költik, ha nem gépre és bérleti díjra?

És miért jó, ha alapítványi szakemberek működnek közre?

Hogy lehetne bárkit is kisegíteni fél millió forinttal? Aki meg mélyszegénységben él, az ha kap fél millát az kifizeti a számláit oszt kalap kabát.főleg tél előtt.

#300336 Netmaster Előzmény: #300106

Szerinted aki ilyen hitelt vesz fel, annak a gépvásárlás és helyiségbérlet ugrik be először? Kíváncsi vagyok, milyen vállalkozásokat gründolnak a résztvevők, de valószínűleg csak a legszükségesebbet költik eszközökre. Ha a sikert nem is garantálja, de rengeteg múlik azon, hogy itt nem hitelnyújtásban érdekelt üzletkötők az összekötők, hanem alapítványi szakemberek, akik maguk is aktívan részt vesznek a vállalkozás működtetésében (nyilván az adminisztratív oldalon), tehát nem arról van szó, hogy valakinek odadobnak félmilliót, hogy nesze, költsd amire akarod, az se baj, ha nem fizeted vissza.

A legjelentősebb erénye a programnak, hogy pont a kitörni, tenni akarókat támogatja. Ők azok, akiken múlik a mélyszegénységben élők jövője.

"holmi szocionista kiszf…

#300322 Sumér harcos

"holmi szocionista kiszführerből vadkapitalistává vedlő aljadék privatizátor"

micsoda fűzése a szavaknak.....vajh kire gondol a kedves mondathasználó?

ki nyer ma?:)

#300290 Fornit Előzmény: #300112

Én is olvastam, húzós. Nem kell visszafizetni = nem fogják visszafizetni.

"Há' lehet á belülle ingyítani egy jaú kis fosszuk ki a játékkgéjpet vállalkózást a kocsmába'"

Pl nekem adnának lét hogy itt a béten tologassam, és minden netto nyerőből levesznek 20% ot, ellenben a buktát csak ők állják?