Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#302664 Tom Taylor Előzmény: #302625

Kisvárosomban (Szeged) számtalan olyan amcsi rendszámú autót tudnék mutatni amelynek tulaja erre a kérdésre csak értetlenül bámulna.

mindig úgy elnézem,hogy …

#302651 Sumér harcos

mindig úgy elnézem,hogy mekkora tuti extra egy autónál a beépitett dvd.....

az ám a valami.....a csocsi-rogyi extra....

:)

hát komolyan kellene a francnak....annak....

1.általában én vezetek 99.9%-ban,akkor önző módon minek?:)vagy vezetek vagy filmet nézek:)

2.milyen élvezetiértéke van egy filmnek dvd-n keresztül egy autóban?vsz zéro:)

3.vagy nézek filmet házimozin,vagy moziban....ha már élvezetről van szó...

4.vagy talán az elkényesztetett kölköknek kell a dvd sokaknak a kocsiban:)

#302628 Zabás Előzmény: #302625

De megesett már vele olyan is, hogy egy magát perfekt angolnak gondolta magát a rendőr és csak mondta a hülyeségeket angolul. Tony egy szót sem értett belőle és megkérte, hogy inkább magyarul beszéljenek, mert amit ő beszél az nem angol :)

#302625 Zabás Előzmény: #302412

Haverom Detroiiti de minden nyáron hazajön és itthon Amerikai rendszámú autóval jár! 1X mikor megállította a rendőr ez volt az első kérdése a rendőrnek:

-Do you speak English?

ő kapásból ráválaszolta, hogy

-igen!

Rendőr annyira zavarba jött, hogy továbbengedte :)

#302412 hosszhuszár Előzmény: #302408

Tök értetlenek voltak....

Mondtam nekik, hogy alvázmosásra viszem......erre megnézik az alját, és azt mondja az egyik a másiknak.....te, ennek nem is tiszta az alja, ...a válasz....biztos belement azóta egy tócsába....., nem mondom, most vittem volna alvázmosásra......itt már tudtam, hogy reménytelen......

Motorszámot kereste, mondom, az usa-ban nincs motor szám....a válasz, az nem lehet.....

Van egy alvázszám a zárhídon beütve, van egy a B oszlopon is (plakett) és van egy alvázszámhoz hasonló sorozatszám, szintén a zárhídon, de az egy alu plaketten van, ez a plakett elmondja az autó mikor készült, milyen felszereléssel, stb....

Azt mondja ez a két szám miért nem stimmel.....mondom azért, mert nem is kell, hogy stimmeljen, a baj az volna, ha stimmelne........áhh, mondtam, hogy reménytelen.

#302408 KawaBazsy Előzmény: #302355

Kapják be a f@szomat! Nem mutattad nekik, h ez egy készülő veterán, nem jampi autó? Egy huszasért csak elengednek..

#302355 hosszhuszár Előzmény: #302340

Ne is mond....

Holnap viszem egy szerelőhöz, hogy a futóművet rakja rendbe....

Ezért lemosattam az alját. és

elmentem tankolni........ lemeszelnek a rendőrök.

Persze rendszám, az még nincs rajta.......Feljelentettek......

Nem tudok még azzal menni, a vámpaírok csak ma lettek meg......és még nincs olyan állapotban....

#301816 Sumér harcos Előzmény: #301815

most az ittas vezetésen túl.......hibázott ivott oké......

de azóta mennyien tettek ilyet a Földgolyón és nem vesztették el 72 évre a jogsit....

kicsit sok ez a 72 év.......tudta,hogy nem is él addig....

a helyében én is jogsi nélkül vezettem volna......mondjuk rám nem jellemző az ittas vezetés....:)

Jogsi? Az meg minek!? 2…

#301815 Sumér harcos

Jogsi? Az meg minek!?

2010.08.13. 14:18 - MTI

51 éven át vezetett jogosítvány nélkül egy német férfi, aki csak a héten, 79 esztendősen bukott le.

Az illető Oberhausenben áthajtott a szemközti sávba parkoláshoz, ami szemet szúrt egy rendőrnek. Az ellenőrzéskor rendben volt a személyi igazolvány, a kocsi papírja is, a jogosítvány viszont nem került elő. A férfi azt mondta, hogy elveszítette - és igazat mondott. Csak éppen nem mostanában veszítette el a jogosítványát, hanem még 1959-ben, és nem hanyagság okán, hanem bírósági ítélet által, ugyanis ittasan vezetett 51 éve, mire bevonták jogosítványát. Nem sokkal később újból elcsípték, akkor már engedély nélküli vezetésért indult ellene eljárás, ügye pedig olyan szigorú bíróhoz került, aki 72 esztendőre eltiltotta az autóvezetéstől. A büntetés 2031 júniusában telik le, egy nappal a férfi 100. születésnapja előtt.

Hogy most milyen büntetést kap, még nem tudni, de feltehetően nem

#301140 Kissherceg Előzmény: #301138

:) ha majd 2misi alatt lesz visszanézek rá, nem létszükséglet nekem m-es pakett. szervíz és törzskönyv legyen, ennyi a lényeg :)

#301138 hosszhuszár Előzmény: #301123

szép autó...

De én simát vennék, az ebay-en, meg megvenném m-es cuccokat hozzá.

Van a seatnak egy új modellje nem tudom a nevét, de egész pofás.

Mindjárt megkeresem.

#301134 GáborGábor Előzmény: #301128

Hasonló alkatúak lévén kétlem, mivel próbáltam és számomra nem volt kényelmes ...

:(

De, te tudod ...

:)

#301115 Sumér harcos Előzmény: #301108

hát fiat nekem sem hiszem:)

alfa 159 esetleg:)

esetleg,ha hozzám vágnának egy alfa 8C kupét,vagy cabriot....azt elfogadnám....

érdekes ,hogy ebből a 8 C tipusból....Magyarországon még nem láttam 1-et sem.....