Bocsi,de nem veszi jobban.egy ismerősöm hitelét 11misit,kiadták végrehajtásra ,aki 4misit kér még pluszban a végrehajtásért
ez a magyar módi...
döbbenet
Bocsi,de nem veszi jobban.egy ismerősöm hitelét 11misit,kiadták végrehajtásra ,aki 4misit kér még pluszban a végrehajtásért
ez a magyar módi...
döbbenet
Mert azóta kijött egy hír. Nem mondhatja azt, hogy száguldani fog az otp, amikor ott a legnagyobb a jen hitel kitettség. Ettől persze még száguldhat, de én pont azt szeretem Egonban, hogy beleveszi a napi híreket is. Mert amikor kijött a bankadó, akkor sem történt aznap semmi, aztán mégiscsak lejött 5K alá a papír, és nem is áll fel.
Ez a hír lehet, tényleg leviszi 4K alá. De a nagyoknak van esze, nem borítanak egyelőre. Mert a nemzetközi hangulat miatt tudnak értelmesen is kiszállni.
Nha vmi alakul a piacon,futik felverve,mi pedig csorgunk lefelé...
Megint tök ellenkezőjét mondja, mint egy nappal ezelőtt. Mármint Egon.
Majd lesz az is. De ugye azt nem felejtjük el, pont ezért dőltek be amerikai bankok, mert az ingatlan ára nem érte el a hitel nagyságát. És az emberek nem fizettek, minek is, jobban veszi a bank az ingatlant, mint a piac. :)
Nem Egontól,de ezt a jelzálogosdit olvastam reggel az egyik napilapban...Otival kapcsolatosan sok mostanában a negatív hír,Rg-re és Mollyra is lehetne vmi hasonló :D
olvastad Egont?
Oti:
Ezek közül egy: "az adóstól az aktuális piaci értéknél többet nem követelhetnének a bankok" Ez a javaslat a legvisszafogottabb minősítéssel is hajmeresztő: azt jelenti, hogy amennyiben a devizahitel forintban számolt értéke magasabb, mint a fedezetként szolgáló ingatlan értéke, a kettő különbségére a bankok céltartalékot kell, hogy képezzenek. A kettő különbsége veszteség. Lényegében az összes jen-alapú devizahitelt a javaslat átsorolja a rossz-hitel jategóriába, és a Chf-alapú hitelek egy része is beletartozhat immár ebbe. (Tudjuk, hogy az OTP a jen-alapú hitelek piacvezetője volt... A javaslatot biztos, hogy finomítani fogják, de erre a piaci reakció csak egyféle lehet: sell...
bux:
Az augusztus eleji csúcsot kivette, de aztán visszaesett alá, a végén lekötéssel. Valószínű, hogy a zárószakaszban eladó befektető már helyesen értelmezte a "devizahitelesek megmentéséről szóló" híreket, emiatt a kitágult kamattartalom a zárószakaszban újra összeszűkült.
Érdekes hogy tegnap csak hatit kötötték le,bluekat gyakorlatilag nem....
Oti, mint a harmat, de ettől még lehet bármi persze. Tegnap már 5K-ig sem tudott elmenni egy pozitív napon.
nagyon remélem, hogy lefele megy, mert beshortoltam..elvégre 520 fölött akartam már tegnap is..most összejött:-D
az avataromat még meggondolom.:-)
Én is kivi vagyok hambi záróra,gyakorlatilag csak hatit zúzták be....