Buxban 23570 fibo szint,múltkor 23400ról fordultunk le elég emberesen,ez a második felfelé próba,itt azért illene némi vacakolás,lefordulás,de Molly és Rg eléggé vigéckedik...
Buxban 23570 fibo szint,múltkor 23400ról fordultunk le elég emberesen,ez a második felfelé próba,itt azért illene némi vacakolás,lefordulás,de Molly és Rg eléggé vigéckedik...
A hatinál a 15 és 60 percen továbbra is az macd divergál lefele
Hát elszórakozunk itt a munkanélüli adatokig szvsz addig semmi aztán pássz:)
Ma várható adatok:
Szünnap: Törökország
CZ 09:00 Cseh infláció (CPI), év/év, aug., előző: 1,9%, várt: 2,0%
SE 09:30 Svéd infláció (CPI), hó/hó, aug., előző: -0,3%, várt: 0,1%
GB 10:30 Brit külkereskedelmi mérleg, júl., előző: -7,4 mrd GBP, várt: -7,5 mrd GBP
GB 13:00 Brit kamatdöntés (BoE), szept., jelenleg: 0,50%, várt: 0,50%
CA 14:15 Kanadai megkezdett házépítések száma, aug., előző: 189 ezer db, várt: 185 ezer db
CA 14:30 Kanadai külkereskedelmi mérleg, júl., előző: -1,1 mrd CAD, várt: -0,8 mrd CAD
CA 14:30 Kanadai újlakás-árak, hó/hó, júl., előző: 0,1%, várt: 0,1%
US 14:30 USA külkereskedelmi mérlege, júl., előző: -49,9 mrd USD, várt: -47,4 mrd USD
US 14:30 USA heti friss munkanélküliek száma, előző hét, előző 472 ezer fő, várt: 470 ezer fő
ZA 15:00 Dél-afrikai kamatdöntés (SARB), szept., jelenleg: 6,50%, várt: 6,00%
MX 16:00 Mexikói infláció (CPI), aug., előző: 0,22%
US 17:00 USA EIA nyersolaj tartalékok, előző hét, előző: +3,4 M hordó, várt: +0,9 M hordó
Mai napra tippek? Megyünk tovább, vagy egy kis visszateszt?
340-en stoppolódtam ki, de valóban bizonytalan vagyok, ez így igaz. A tegnapi nap elmebeteg volt mollyval az élen....
:D
Ma is nyithatsz shortot a tegnapi zárón, ha sajnálod. Csak magamról tudom, ilyenkor elbizonytalanodik az ember:)
RSI-vel párban ezt használom, de enm ezek alapján kereskedek, ezek csak olyan függelékek, megerősítők.
o)
Eltűnt de visszajött, sztem ez ottani valami hiba.
Stooqon nem látni.
Sziasztok!
Gondoltam rád tegnap, milyen szép lett volna ha nem dobatják el veled a longokat. Már szép pluszba lehetnél...
Én is ki stoppolódtam tegnap, szép nyerő shortokból, lett szép bukó....
szia
1125nél kb.
Nálam nem minden esetben fontos a pontosság, az elv a lényeg. Ha nem nézek nyakvonalat, akkor is terndileg erre számítok, ha fel megy, ezt össze kötöm a lehetséges alakzatokkal.
HA megnézed DAX topikot, tegnap előtt éjjel rövid fordított fej-váll lehetőséget raktam fel, ami tegnap délutánra teljesítette célárát. Kezdő emlékszik rá. Ennek ellenére beesett reggel, elcsúfította a beszakadás a képet, de mégis megcsinálta délutánra és teljesítette a célárat. Szóval rugalmasan kezelem a dolgokat.
ennyit tudtam lenni..
Kezdőnek most nem tudok válaszolni, nem is tudom értelmezni a kérdést elsőre..
majd visszatérek rá, megnézem a chartot.
Pár napja egy trendváltó emelkedő háromszöget láttam, lehet olyasmi lehet az ék gondolat, de majd megnézem.
Üdv
Szép jó reggelt!
A STS nem a legpontosabb indikátor , de nagyon szépen lehet vele keresni még így is !
Úgy látom, valami nálam volt, mert közben meggyógyult.
/vagy ők rázták gatyába?/
Megnéznétek a finviz.com-on a futureseket itt:
http://finviz.com/futures_charts.ashx?t=INDICES&p=m5
SnP 5percesnél baromi leszúrások vannak nálatok is minden gyertyánál?
Yrgg!
Nekem inkább egy felfelé menő ék látszik a rajzodban (kb. 05.19-től), amelyben van ugyan egy behalt kitörés felfelé vagy azért, hogy igazoljam magam, megengedő vagyok a Hathor-féle nagy tűréshatárral :-)
Ha ez így van, akkor viszont rövidesen lefelé kell mennie.
Így a konklúziónk egyezik. Mi a véleményed erről?