lonnie: CAD, kiwi NZD, aussi: AUD
lonnie: CAD, kiwi NZD, aussi: AUD
egyébként kérdezném ha tartod a 5-10 %-os szabályt + a 2 %-ot akkor hol léptél a shortba?
akkor longold. Az nem zabálja a fedezetet ha ugyanannyi pozid van long és short.
Kérdés, hogy van-e más instrumentum amiből kiszállhatsz...
A kiwi nem nehéz. Hol él a kiwi madár?
:)) Értem, bár a lonnie v a kiwi-t sem tudom, h mi.
Gbpusd shortom engem gyakorlatilag gúzsba kötött (nem stoppoltam, gondoltam csak korrigál a rossz adatokra!), így nem tudok mást tenni mint várni a margin 30%-ot! :( Bass!
az ocean alatti elso kabelen, eloszor fontusd vel kezdtek kereskedni usa es anglia kozott
sleng mint a lonnie v a kiwi
Amikor túl rövid a kábeled :)
Csak én látok Bearish Butterfly-t EURUSD és GBPUSD-ben?
ha nem lenne a ma bb, akkor azt mondanám, hogy h4-en eurusd lassan longos lesz..
ma usat szetszedik -> holnap jen gyengules miatt kilo azsia - > aztan europa - > megint usa , es kitudja meddig fog tartani, de valami nagyon jo hir lehet, mert alltalanos a jokedv ja es aranyat is ontogetik
De az EURUSD shortot is. Megvárom míg lecseng ez az agybeteg stádium.:)
gbpusd shortod?
Enyém zárult, ezt meg átutaztam....
postoltam, de sajna meguntam, pedig elég sok chart-ot felraktam, most kb napi 10kötésem van, nem kéne ennyi, de ez van :), úgyhogy lenne anyag, de egyelőre elment tőle a kedvem, olvasni szokogatom azért, és láttam is, ott is
enyeim is csunyak, az oromkodest en sem ertem, viszont pont emiatt
ha holnap tovabb megy akkor viszont zarom mindet, meg a mait is nem lesz szep
csak arra tudok tippelni,hogy vki beleolvasott a bezskonyvbe, es tulzasba vitte a benfentes okosagot
angolok meg sztem valami nagyon nagy dolgot talalhattak ki ma-
minden font kereszt kilot mint a raketa
kabel shortot fontolgatok.......
megvarom kint mit alakitanak,