Semmi shortra utaló jel nincs, holnap szvsz belenyal a bux a 23400-ba, hati meg a 600-ba:(
Semmi shortra utaló jel nincs, holnap szvsz belenyal a bux a 23400-ba, hati meg a 600-ba:(
Lófax lesz itt nem esés,Rg felmutyizva 2 hete folyamatosan,Magyar állam Oroszokkal tárgyal Mollyról,szépen fel lesz húzva az ár,Oti mehet ahová akar,beborítani azt sem nagyon akarják.....
érdekes, hogy a máskor halvány lengyelek hogy rallyznak, ebben a hónapban szinte csak emelkedtek... a csehek viszont negyedik napja vergődnek....máskor inkább fordítva van....
Nem vagyok poziban, csak észrevettem, hogy felfele utaló jelet mutat az indikátor
A hatinál nincs ilyen jel, mégis felment
már tegnap is ilyeneket írt....olvastam, tiszta depressziós lettem:)
Egyenlőre felfele az iránya... (Tényleg kíváncsi vagyok, hogy működik-e a bullish slingshotos észrevételem)
bornapokról jössz?:)))
becsületesebb lenne ha beállna 20000db vétel 21800 aztán aki akar venni álljon feljebb.
Ez csak a vágyaid piacra vetítése :D
A keresztezés megvolt, gyűlnek a vevők... 86 db-ok helyett 90-el :)
Merész tipp:))
Én nem merek short poziba maradni, mert ha szépeket beszélnek este usákiba, nehogy fordítva legyen:)
kint elkezdtek csorogni, a mol csak erre várt. tépik is már vagy talán a kormány veszi is csak a címet nézték el!
A mol topikban pedig fél 2-kor írtam, hogy bullish slingshot lesz, ha az macd elkezdi keresztezni a szignált. Ez ellentmond az esésnek. Kiváncsi vagyok, hogy mi jön be.
ma valahogy én sem akarom elengedni a shortomat, pedig most nem jól állok megint.
Ha ez így lesz, akkor én a továbbiakban egyáltalán nem bánom, ha hibásan írsz :)