saját tipp:
csak azért írtom most holnap nehogy aszt mondjátok most találtam ki.
holnap oti 4400
richter elengedik,molt is legalább 1000 rel. Euró 300,frank 235,dollár 240,.é
és lefelé nyitunk 600 pontal.
saját tipp:
csak azért írtom most holnap nehogy aszt mondjátok most találtam ki.
holnap oti 4400
richter elengedik,molt is legalább 1000 rel. Euró 300,frank 235,dollár 240,.é
és lefelé nyitunk 600 pontal.
CAD Building Permits m/m -3.3% -4.2% 6.9%
Ha csak -1%-ot vártak volna, szar lett volna. De így, tök jó lett.
Igen otilia nagyon szeszélye, ha akarja széttépeti magát sec perc alatt. Nekem se tetszik a short, Te már zártad?
Minden rv nagyon erős, mi lesz, ha az OTP is erőre kap valamiért? Akkor újra 25 ezres 1012-nk lesz...
Otinak jobban kellene teljesíteni ahhoz,Molly sem bírt sokáig 21700 felett tartózkodni,bár két fehér gyertyával adták vissza,érdekes hogy már negyedik napja 21400 on nyit,az egyetlen aki halhatatlan potenciállal megy előre 2 hete....
én már azzal is megelégszek, ha a piac visszamegy 23100-ra.
de én vagyok a hülye állat, hogy nem léptem akkor, amikor reggel azt mondtam, hogy fölfele megy.
pedig látszódott..sajnos.
most meg vissza fog menni kb. 23000ig, aztán szerintem fentebb zárunk..na ennyi.
utólag okos vagyok...
most meg nem történik semmi, mert adatra várnak.
a mai napnak lőttek.:-(
:))) jogos és igaz:) Ki meri megjátszani Hibaz teóriáját? Lehet napokig itt fog szórakozni, habár ez a FED jelentés a gazdaságról netalán tán jó lesz akkor lesz itt is holnap gap up reggel...
szívtam már eleget itt én is, de nem türelmetlenkedek, mert az még rosszabb. sokszor hoztam meg hozok is rossz döntést, de most így gondolom. nem akarok duplán forogni.
szerintem ma felmegy a piac jön majd jó adat isd délután..
Te tudod... Ez veszélyes játék sajnos. Én már többször hoztam magam igen kellemetlen helyzetbe emiatt. Nem akarlak befolyásolni, mert én is ezt csinálom, de...
Itt meg mi volt... Délben néztem rá utoljára, onnan meg +300pont fel most.
én még tartom a shortot. remélem visszamegy és nullázok akkor.
Ne írd be a szintedet, mert a nagy testvér mindent lát. Felmegy érte, oszt fordul. :)
Na, shortnak annyi, úgy látom. Tegnapi esést visszavette, SC-nek ez már hosszú lenne.
Ez így van, majdnem sikerült is megjátszanom.... Nem sikerült, de 300 fölött zárom shortjaim az tuti :)
De mi Magyarok vagyunk! Azért ég és föld a két ország bankpolitikája! Ott adtak a bankok, nálunk meg csak a bőrt húzzák le szisztematikusan a rendszerváltás óta /1990/
viszont az OTP valahogy nem illik ebbe az emelkedős képbe.
Ezért be is shortoltam