Miért ?? Mult heti előrejelzésem egy 22800-23300 sáv volt.:)))) eddig jó....
Miért ?? Mult heti előrejelzésem egy 22800-23300 sáv volt.:)))) eddig jó....
ez már felháborító...hogy minden kis vacakságra meghúzzák a BUX -ot...nemértem mire föl.
Tegnap álltam úgy, hogy 22855-ről fordítom a shortot longba, persze nem jött le értem. A megbízás zárás után megszűnt, ma meg nem állítottam be, mert nem hittem benne, hogy vissza kapaszkodunk 23 K fölé....
Egy napot késett a piac...
Ma is Rg az egyik húzónév :D
Vazz ezt tényleg nem ússzuk meg 50k alatt.......
És a futiknál is bezöldült minden. Mint egy legelő. Csak az a baj, hogy mi vagyunk a marhák, akik tejelnek ezen a legelőn. :(
22800 ról pattantunk is közel gyenge 400 pontot hogy nekimenjünk 23200nak újra,nem nagyon találok olyan szavakat amik szalonképesek :D
VAn hogy igen,van hogy tovább eszetlenkedünk...de hogy mi a faxot keresünk még 23e felett amikor egy olyan hírt nem tudok mondani ami által überjó lenne a országnak,ez már kissé keserédes.
15 percesen megint átment mindenen, mint kés a vajon. Hihetetlen.
Ezt írtam az adatkor:
"Igen, ez az adat lett rosszabb a vártnál
EUR German Industrial Production m/m 0.1% 1.1% -0.6%
1,1% várt, 0,1% valós"
Már csak 5 pont hiányzik
Szép Sc-t láthatunk,már csak Otinak kell rést töltenie,ezt sem gondoltam volna reggel...
ja, amit még az emelkedésre akartam írni, hhogy a következő adatra sokkal rosszabbat várnak, ergó, jobb lesz és emelkedni fognak még ennél jobban is..visszaveszik a nyerőket:-)
"A késedelemmel törlesztett jelzáloghitelek állománya eközben 1,4 ezer milliárd forintra nőtt az első negyedévben a tavaly decemberi 765,3 milliárd forintról"
Dupla vagy semmi,ha ez nem az előző kormány felelőssége hogy így szabadjára engedték a devizahitelezést akkor semmi....
Erre a hírre csak felfelé vezethet az út a bohóctőzsdén,Rg és Molly bohóc személyében,bár lehet beszáll Oti is ökörködni :D
Hát vazz hogy 23e ről sem ér semmit a short....
Hát a szottyadt telefonjaihoz illik a szottyadt ribi.:)
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=457606&place=frisshirek
Sztárok lettünk a sajtóban, ennek örülni kell