:DDD
Vizes polóban..
Nálam ma50 és ma20 közé van szorulva. Remélem a változatosság kedvéért töri az 50-et, és esni fog.
Azt lehet tudni hogy mitől lett ez az instant öröm ?
Mi a jó büdös francra ugrott az sp 5 pontot? Mi meg go north. :(
Erre aztán daxunk be is indult szépen, én meg bele adtam még pár db-ot, ha lúd legyen kövér:)
figyelitek? emelkedünk...
szerintem ez sc. kiugrasztanak pár embert. engem nem.
Érdekes, pluszban a dax
Igen, ez az adat lett rosszabb a vártnál
EUR German Industrial Production m/m 0.1% 1.1% -0.6%
1,1% várt, 0,1% valós
Ma várható adatok
Szünnap: Törökország
GB 10:30 Brit ipari termelés, hó/hó, júl, előző: -0,5%, várt: 0,3%
EZ 12:00 Német ipari termelés, hó/hó, júl., előző: -0,6%, várt: 1,0%
CA 14:30 Kanadai kiadott építési engedélyek száma, hó/hó, júl., előző: 6,5%, várt: -3,5%
CA 15:00 Kanadai kamatdöntés (BoC), szept., jelenleg: 0,75%, várt 1,00%
CA 16:00 Kanadai beszerzési index (Ivey), aug. , előző: 54,0 pont, várt: 56,0 pont
US 20:00 A Fed részletes jelentése a gazdaság állapotáról (bézs könyv)
US 20:30 Narayana Kocherlakota Fed-kormányzó beszédet tart
US 21:00 Amerikai fogyasztók hitelfelvétele, hó/hó, júl., előző: -1,3 mrd USD, várt: -3,5 mrd USD
Ja, bocs a f.t-t forintnak olvastam
Eddig a dax-ot nem hatotta meg a rossz hír. Miért, mit csinál a forint?
Politikai vitákba én sem szeretnék belebonyolódni,csak a mutyi ugyanaz ami ott megy végbe ott is itt is a bux1012-ben,erre szerettem volna rávilágítani.
kerikoma, délben adat. az előző rossz volt, mert lassul a globális gazdaság és lassan lábadozunk. ha ez is rossz lesz, akkor esünk egyet.
xar lett nagyon.
bux basszus, mi a f.t csinál?
igen és ámen
Hát nem akar még innen lejebb esni..nem értem hogy miért...22800 a támasz azthiszem...annak kéne elesnie.
szimplán loptak? szétlopták az országot és azt mondták, hogy dübörög a gazdaság...nemá.
tudod, az a baj, hogy akik nem szóltak egy szót sem, hogy itt lopnak és szimplán csak nézték a dolgokat, azok meg tettestársak, azok is bűnösök. látták, hogy lopnak és mégsem tettek semmit, na ez a baj.
és ha ezek most fideszesek, akkor sajnos elromlik az is..kár.
most jön adat, délben. ha ez is rossz lesz, akkor lecsó.
ipari termelés, vagy ilyesmi. deutsche.
Részmeről ennyi itt a politikáról, itt a hati topikba legyünk barátok és ne erről beszéljünk, van ennek helye és vannak ott emberkék akikkel ezt szépen ki lehet tárgyalni:)
Nem tudunk beesni úgy látom...