Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#299959 Scipio Előzmény: #299938

7715 a mai vételi átlagom, a baj csak az, hogy a nagyja el is ment 7846-os átlaggal, a többi kicsit leátlagolja a tegnapi 7800-7900-es vételeket...

#299786 Koffein Előzmény: #299766

Én nem tudom, hogy milyen infóra hivatkoznak a pf-en, de egy biztos, hogy Én járok erdélybe évente 1-2 alkalommal és még nem találkoztam vegyestüzelésű kazánnal, csak gáztüzelésűvel... most azért előtted van, hogy egy városi panel lakó fával, szénnel, meg szalmával vágtat felfele a 4ik, 5ik 6ik emeletre... és hol tartja a fát? kivágja az út széléről?

Ami tény, nagyon sokan leváltak és gáztüzelésű kazánokat szereltek fel. Tudok olyan várost, ahol már meleg víz szolgáltatást nem is nyújtanak, mert annyian leváltak...

A fizetéssel kapcsolatban reálisak a félelmeid... Ezen Én is elgondolkodtam, hogyha nem sikerül megállítani a leválókat, akkor mi lesz? Visszacsábítani nem tudom, hogy miként lehetne, mert ha valaki levált, az nem biztos, hogy egyhamar meggondolja magát...

#299766 matgab Előzmény: #299613

A szolgáltatás drága volt eddig. Kérdés az , hogy az RFV milyen áron tud szolgáltatni ott?

Akik elváltak- azt írták a PF-en valami infora hivatkozva, leginkább vegyestüzelésű kazánokra álltak át, nem gázra.

Persze, mert a gáztüzelésű kazán kiépítése gondolom drága.

Tehát azokat akik most vegyessel tüzelnek kell visszacsábítani 1) megbízható szolgáltatással 2) versenyképes árakkal.

Nekem azért -akárcsak Mo-n- nagy kérdés, hogy mennyit fognak tudni fizetni az emberek a szolgáltatóknak.

A szolgáltatóknak szolgáltatni kell, különben nem lesz pénzük. Abban az esetben kapcsolják ki a fogyasztást, ha már szinte biztos, hogy a használó nem tud fizetni.

Amíg ez kiderül akár hónapok is eltelhetnek.

A magyar szolgáltatóknál is szerintem egyre több lesz idéntől a nem fizető, csak az EON-nak és a többi multinak van tartaléka, egyrészt az eddigi extraprofitokból, másrészt az anyacégüktől.

de mit csinál az RFV, ha neki nem fizetnek, miközben óriási tőkeigénye van a beruházásoknál?

#299748 matgab Előzmény: #299621

Szerintem :

Ha én az ING-nél dolgoznék és ilyen jellegű belső infoim lennének, akkor nem kockáztatnám meg az állásomat azzal, hogy ilyen infokat nyilvános és népszerű fórumokon szellőztetek meg.

Mert a PF-et bárki olvashatja. És valakinek a valakije bármikor lehet, hogy azt mondja az ING megfelelő emberének, hogy: te figyusz már, most olvastam INGcápától a PF fórumán, hogy az ING 5%-ra akarja növelni a részesedését, igaz ez?

Szerinted mit szólna egy ilyenhez egy felelős ING vezető? Én abban a pillanatban kinyomoznám, hogy ki írta ki és kirúgnám az illetőt.

Valamint, ha valaki benfentes de a hírnek nincs hatása a piacra, mert az ING nem a piacról veszi, hanem akár Soós Csabától, akár az OTP-től (a beírás alapján az OTP-vel folytat tárgyalásokat az ING) akkor meg nem nő sem a közkéz, és az OTP sem piacon akar önteni-> ez önmagában nem rossz hír annyira.

Én is írtam, hogy az elképzelhető, hogy az OTP csökkenteni fogja a pakkját, egyrészt azért, hogy realizálja a 200%-os profitját, másrészt nem biztos, hogy az OTP a saját előírásai alapján tarthat-e ekkora súlyú RFV részesedést a portfolójában. (Ugye mondjuk ha elő van írva nekik, hogy nem tarthatják csak X%-át a PF-jüknek ilyen kategóriájú részvényekben, akkor valószínű hogy a háromszorozódás után el kell adniuk).

#299634 Fornit Előzmény: #299615

Bennfentes infokkal rendelkezők nem osztják meg ezt a nagyérdeművel fórumokon. vsz.

#299631 Koffein Előzmény: #299615

nem tudom, hogy van-e alapja ennek a hírnek, de én mint alapkezelőt az ing-t többre becsülöm mint az otp-t :)

#299621 holnor Előzmény: #299615

nm tudom, h mi igaz ebből, de ha piacon száll ki az OTP, az nagyon nm lesz jó. ING 5% feletti pakk vs OTP 15%...

#299615 Bendeguz Előzmény: #299613

Jó reggelt!

PF fórumon az "ingcapa" azt adagolja a népnek, hogy az OTP kiszáll és az ING 5% feletti pakkot akar hosszú távra. Szerintetek?

#299613 Koffein Előzmény: #299601

nem azért váltak le, mert annyira csórók, hanem a szolgáltatás miatt, nagy volt a hőveszteség, na meg drága is a szolgáltatás az ottani fizetésekhez mérten... akik leváltak azok nem a csóró része, hanem a középrétegtől felfele... akik megengedhetik maguknak, hogy belátásuk/igényük szerint gázüzeművé alakítsák a fűtésrendszert :)

akik meg csórók és nem tudják fizetni, nem leválnak, hanem kikapcsoltatják a szolgáltatást, ergo elzárják a csapokat, amíg ki nem egyenlítik a számlájukat...