Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Technikai kérdések

Re: Nikkei 225 tartalma

#335009 matgab Előzmény: #335001

letöltöttem, telepítettem, viszont így a gmail levelező rendszert meg nem tudja behozni.

Azt írja "probléma a betöltés közben, kapcsolat megszakadt."

Ez valami flash-sel indul sztem...

Erre van vmi ötleted?

#334956 matgab Előzmény: #303290

Egy olyan kérdésem lenne, hogy a mozillánál hol lehet azt beállítani, hogy letiltsa a a felugró hírdetéseket, képeket, videokat, hogy minél kisebb legyen az adatforgalom?

#303252 Amatoregy Előzmény: #303210

hirtelen nem jut mind eszembe.. :D

A NIKKEI 225 index főbb összetevői:

ADVANTEST CORP; BANK OF YOKOHAMA LTD/THE; BRIDGESTONE CORP; CANON INC; CASIO COMPUTER CO LTD; CITIZEN HOLDINGS CO LTD; FUJIFILM HOLDINGS CORP; HITACHI LTD; HONDA MOTOR CO LTD; ISUZU MOTORS LTD; JAPAN AIRLINES CORP; JAPAN STEEL WORKS LTD; JAPAN TOBACCO INC; KAWASAKI HEAVY INDUSTRIES; KONICA MINOLTA HOLDINGS INC; MAZDA MOTOR CORP; MITSUBISHI CORP; MITSUBISHI UFJ FINANCIAL GRO; MITSUI & CO LTD; MITSUMI ELECTRIC CO LTD; NEC CORP; NIKON CORP; NIPPON STEEL CORP; NOMURA HOLDINGS INC; OLYMPUS CORP; PIONEER CORP; RICOH CO LTD; SHARP CORP; SONY CORP; SUMITOMO CORP; SUZUKI MOTOR CORP; TDK CORP; TOSHIBA CORP; TOYOTA MOTOR CORP; YAHOO! JAPAN CORP; YAMAHA CORP

Nikkei 225 tartalma

#303210 obama

Valaki esetleg tud abban segíteni, hogy miből áll össze a Nikkei 225 japán tőzsdeindex. Esetleg mi milyen súllyal szerepel benne?

Köszönöm

Re: MT4 groupok

#299848 Amatoregy Előzmény: #299843

Még mindig nem értem. Nálam nézetek vannak ezek vannak elmentve. Ezek tartalmazzák a csartokat. A sablonok meg a csart beállításokat.

Ha jpy párok kellenek, akkor azt a nézetet nyitom meg. Ha minden akkor azt, bár az már lassítja a gépet.

Re: MT4 groupok

#299843 Totti Előzmény: #299817

Most úgy néz ki a lista (Tadawul), hogy az elején 6 instrumentum, majd Group 1-től Group 16-ig vannak csoportok. Utána Group special, Futures, Stocks csoport van. Én ezeket a csoportokat szeretném szerkeszteni. Group xx nem mond semmit és nekem elég volna 3 csoport, csak nem tudom, hogyan kell editálni. Azt már megtaláltam, hogy egy symgroups.raw fájlban vannak, de én azt nem tudom szerkeszteni...

MT4 groupok

#299814 Totti

Tudja valaki hogy az MT4-ben az Új Chart ablakban, hogyan kell szerkeszteni a listákat, ami alapján rendezi az instrumentumokat?

Re: stop kicsivel nulla fölé

#299774 Amatoregy Előzmény: #299768

saxot -t nem tudom, de általános szabály hogy itt is tartanod kell a stop követési távolságot.

Vagyis, ha egyébként egy meglévő order esetében 10 pip-et kell tartani, akkor a feltételes order esetében is kell. Esetleg meg a spread-ot rá kell számolnod...

stop kicsivel nulla fölé

#299768 obama

sziasztok, tud vki nekem abban segíteni, hogy a saxonál forex megbízásra, hogyan tudok stoppot tenni kicsivel a beszállópont fölé. (long megbízás) azt írja túl közel van a stop. Vagy csak adjak be egy ordert? (miután beszálltam és elindult jó irányba)

Köszönöm