Meg a pici ékből is kiesett
Meg a pici ékből is kiesett
unk a lefelé épp ezért bekövetkezése durva és **** gyors lessz még max 2 nap,és egyben leadjuk amit mostanáan tartottak,
http://kepkezelo.com/images/7nmh4nsarampo2ibgyiw.jpg
A divergencia legalább bejött
Csak egy kis nyugati enyhe plusz vagy kis mínusz aztán mindenki menekülni fog a shortból mol richter párost záróban oda teszik ahova akarják. Nincs eladó, csak hazaiak vannak a piacon ezt mutatja a forgalom is.
azért ez szemét dolog, kint esnek, meg az eső is, mi meg itt toporgunk. miért tartják itt ezt az átkot? biztosan valamelyik alapnak az érdeke. na valaki vett 900-on 100-t..valamit tud.
talált,elfogy utána pedig eladod a molt és a richter és közben szép csendben shortolod a piacot,kis piac mijnden meg lehet csinálni.33k 20 ezerfől nyitva persze sűrgősen el kell adni még 20 letörése előtt.
További vételekkel felverem az árat?
A duplacsúcs-féleségből 22400-at lehet számolgatni. Sőt nekem van ott egy vonalam is :)
Ha lenne 33 ezer kád hogty szabadulnál meg tőle persze longra nyitva? Mi8kor 2hét mire eladod és akkor úgy hogy minnél jobb áron ?
Más réseken jár a fejem,benéztem :D
De hogy Otit agyoncsapják,Molly+Rg együtt bír esni 0,2% ot ez tényleg pofátlanság....
MILYEN Jó, hogy tegnap véletlenül shortbAN MARADTAM. ILLETVE ELADTAM. TÖK ÖRÜLÖK:-)
tegnap sem találtam az általad felismert réseket, ma sincs ez másként :))
Amennyiben holnap 22300 alatt nyit hati és alatti is zár,küldöm a Cinzanot,majd ad majd meg a címed...elllenkező esetben egy 6os pakk Cineyt várok :D
Az előbb 150 konti volt, most meg 5-5-5-5-5. Játszódnak...
Ehhez az eséshez egy minimum 400 pontos lefelé nyitás kell,és ma 750 körüli záró,ami elviekben holnap 300körüli nyitást jelent,akkor megindul az biztos minden.
Azért írtam sorrendet a felfele való indulásra, hogy hátha nem jön be, ha le van írva :) Eddig bejött ez a fajta kontraindikátor... (...és csak az otiban van rés)
valaki nagyon tartani akarja a piacot 100-150 kontikkal, de mire rákerülne a sor kiveszi a megbízást!
Rg ben és Mollyban 9.10 kor is volt még rés :D
22800 támasz elsőre fogott,gondolom itt megen eltökörészünk egy darabig...