lehet igy lett minden kitalálva hogy szerdán este essünk ? :D csütörtökön reggel ?
lehet igy lett minden kitalálva hogy szerdán este essünk ? :D csütörtökön reggel ?
én meg jól eladtam a longot..és most shortolok...remélem, holnap esünk.
Árvíz meg más nem lesz e hétre? :)
Bár én örülnék a legjobban némi esésnek, de kezdek lemondani róla. Ezek itt, ha nem történik semmi extra, akkor elevickélnek a választásokig itt. (és ami fontosabb, kint is!!!). A választások után meg nálunk jöhet vmi új iloveIMF szöveg és megint mehet a háromszoros hurrá a piacon...
Egyedül abban bízom, hogy elidétlenkedik... mert szvsz még mindig semmi értelmes tervük nincs, az meg kéne az asztal mellé leüléshez. volt egy jó kis cikk az indexen ami az új kormány lépéseit elemezte, szerintem elég reálisan és nem valóságtól elrugaszkodott összeesküvéselmélettel.
Ezer pont esés teljesen normális lenne,ha nem húznák Rg-t 2 hét óta nap mint nap új csúcsra...és nem cigánykodnának Mollyval,érdekes hogy hambi is csak addig tud esni amíg be nem zárunk.
bazzeg ne majd szerdán este,akkor lessz bézs könyv,az tuti szar lessz mellé eu,és taln akkor le is minősitenek minket csüt péntek.
hát tényleg csak úgy indulna be itthon a tartós esés..ha zárás után USA beborulna..de nagyon.
nah..talán majd most.
baszki ez csak úgy fog menni ha szerdán beborul amerika és csüt reggel minimum 1000 ponntal lejebb nyitunk,.Arra gondolok leadja a jackpotot egy másnap reggeli lennt nyitással és utna megöntik.
Vegyek egyet 50100-ért? :-) Bár akkor is az eladási max-on kapnék, ugye?
Na mindjárt zárunk, lássuk, fordul-e Amerika.
ezért irtam hogy mielőbb fel kéne küldeniük nap közben egyszer 50.000 fölé..hogy onnan esni tudjon.
bazz nem igaz hülye richter áááá,enélkül sosem leszünk már 20800 -on rohadjon meg.bammeg 223-as svájci frank,ezekmeg semmi forgalommal minden esésbe megveszik a richtert meg amolt,mi a faxt akarnak ezek mán... áááá.semmi forgalom egyátalán,mintha arra várnának kimondják ránk a halálos ítéletet :)
Reggel meglátjuk :-) Nem nyitok egyébként, határon vagyok.
A KT-t sosem láttam át... Értem, mit mondtok, de rengeteg az olyan hozzászólás, aminek az az értelme, hogy ilyen KT mellett nem ennek kellene történnie.
Én is így gondolom,de már unom a szívást az ilyenek miatt....... bár 50kt mellett nem érdemes nagyon ilyet tenni
Szívem szerint rányitnék még a shortokra... Gapdown szagot érzek reggelre.
Múlt heti shortbukót :D
Magyar piac nem olyan ilyedős közel -1% hambira...már megint ragaszkodunk ahhoz a szinthez ahová fel lettünk tornázva.
a múlt hét óta összegyűjtött nyerőt..ugyanis pénteken nem realizáltak azok semmit...dacára a hétfői szünnapnak sem.
bud, ma nyitottak ki a héten először. Mit realizáljanak?
:D
Már vártam mikor kezdenek el bohóckodni a Richterrel :-)))
ezek addig nem nyugszanak amíg 51.000 nem lesz az ára szerintem...azt várom hogy egyik nap napközben felhúzzák 50.000 fölé...ez volt a célár...onnantól egész nap esni fog, sőt lehet hogy egy komolyabb eső trend is megindul a richterben, addig nem.